lauantai 7. tammikuuta 2012

Jättihuivi

Varastolankaprojekti, jossa siis neulotaan omista varastolangoista joka kuukausi, on edennyt hyvin. Virallisesti projekti alkoi nyt vuoden vaihteessa, mutta kun kukin saa kuitenkin laatia omat sääntönsä, otin varaslähdön ja merkitsin varastoneuleeksi myös tämän marraskuun alussa aloitetun huivin.


Malli: Earth & Sky, Stephen Westin suunnittelema malli, ostettavissa Ravelryn kautta
Lanka: Wollmeise 100 %, yht. 248 g. Tummin väri on My old blue jeans, sininen Chim chim chimney ja kolmas väri on Petit poison no 5 light.  
Puikot: 3,5 mm



Huivi on järkyttävän suuri, lähes kaksi ja puoli metriä leveä. Missä ihmeessä tällaista käyttäisin? Ja arvatkeepa, kuinka ihanaa oli neuloa viimeisiä nurjia kerroksia, joiden pituus oli looooopppppuuuuuttttttoooooonnnnnn. Väriensä puolesta huivi on mielestäni onnistunut, vaikka ei vihreän pellavamekon kanssa siltä näytäkään.

Muut Ravelryn tempaukset ovat myös lähteneet sujumaan, paitsi aakkoshaasteen D-kirjain, jota pitäisi neuloa tammikuussa. Aakkoshaasteen osata liityin myös niiden haasteilijoiden joukkoon, jotka eivät noudata sääntöjä ihan kirjaimellisesti (heh heh). Nimittäin kuvien huivin merkitsin sekä varastoneuleeksi että aakkosten E-kirjaimeksi. Hieman se koville ottaa, pilkunviilaajalle, tällainen sääntöjen soveltaminen, mutta kun se kerran on sallittua, eihän se silloin edes ole sääntörikkomus? ;)

Iloista alkanutta vuotta kaikille!