lauantai 23. elokuuta 2008

Sukkasatoon mukaan

Aion tänäkin vuonna osallistua Sukkasatoon, joka alkaa syyskuun alussa. Viime vuonna en tainnut saada kuin yhdet sukat aikaan kahden kuukauden sadonkorjuun aikana, mutta tänä vuonna voisi yrittää tehdä edes kahdet. Jos tekisi pieniä sukkia.. Sukkien tekeminen on minulle yleensä aina pitkäaikainen projekti, koska usein kyllästyn ja alan tehdä jotain muuta välillä. Nytkin tekeillä ovat itselleni tulevat Rosa's socksit (ohje IK:sta), jotka olen aloittanut juhannuksen jälkeen. Niistä ensimmäinenkään ei ole vielä valmis, vaikka paljoa ei puuttuisi kärjestä.



Keksiikö kukaan, miksi tämä Sukkasadon nappi latautuu vain osittain Flickriin? Tallensin kuvan oman koneen työpöydälle, josta sen latasin tuohon yläpuolelle ihan normaalisti. Flickriin se ei työpöydältä kuitenkaan lataudu oikein, vaan näyttää tuolta kuin tuossa sivupalkissa. En tajua, olen jo moneen kertaan tehnyt kaiken uudelleenkin.

4 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Hassua, kyllä tuo nappi mulla latautui kokonaisena Flickriin. Hiukan epäselvänä, mutta kuitenkin.

Satu U kirjoitti...

Minä laitoin sivupalkin kuvaan vain kopion osoitteesta. Siis tekstissä olevan kuvan osoitteen. Silloin näkyi normaalisti, vaikken ladannut ko. kuvaa Flickrin tilille.

Taija K kirjoitti...

Kiitos SatuU vinkistä, enpä ollut älynnytkään, että senhän voi tehdä noinkin ;o)

Satu U kirjoitti...

Ole hyvä vain, kiva jos minusta oli apua!