maanantai 4. elokuuta 2008

Lahjoja

Vanhenin eilen. Kiitos kaikille Ravelryn tai muun välineen kautta onnitelleille! Onnea sitä jo tällä iällä tarvitaankin ;o)

Tilasin itselleni Ravelry-kaupasta lahjoja. Nämä hassut eläinhahmot tilasin, kun jotenkin olin saanut päähäni, että ne ovat hakaneulalla kiinnitettäviä. Eivät ole, vaan magneetteja. Kelpaavat silti hyvin, muuttivat jo meidän jääkaapin oveen.

Samassa paketissa tuli t-paita, jossa on samat hassut otukset kuin magneeteissa. Harmi vain, että paidat ovat olleet niin suosittuja, ettei saanut ihan sitä väriä tai kokoa kuin halusin, mutta tämä sininen M-koko välttää. S-koko ja valkoinen tai musta olisi kyllä ollut mieluisampi, vaan tuon painatuksen takiahan tämän hankin.

Tämän Ahti-korun sain mieheltä, kun olin selvin sanoin vihjannut (ilmoittanut), mitä haluan ;o)

Äiti oli ostellut minulle tällaisia töiden alkamista ajatellen. Testasin tänään, ja hyvin mahtui kansio laukkuun. Sateenvarjoa en onneksi joutunut testaamaan oikeasti.

Viikonloppu meni mökkeillessä, ja kyllä neulottuakin on tullut. Mitään valmista vain ei ole, joten jätän keskeneräisistä löpöttelyt toiseen kertaan. Johan ne olympianeulonnatkin pian alkavat. Huomiseksi pitäisi keksiä jotain aivotonta pienikokoista mukaan ÄOL:n foorumiin, jossa hurahtaa koko päivä.

7 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut! Mulla on tuo sama paita grafiitinharmaana. Kässäope tajusi tänään koululla (oli kevään poissa, tuli järjestelemään tavaroita ja minä tietysti tein lukkareita) heti mistä oli kyse. Kukaan muu ei ole vielä tajunnut ;)

seijap kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut sinulle!

hekku kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut täältäkin!
Aivan ihania lahjoja ja tuo paita on ihan huippu. Mäkin haluan..

Onneksi on synttärit tältä vuodelta vielä pitämättä, voi aloittaa "vaatimisen" :)

Hepsi kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut täältäkin!
Ihania lahjoja olet saanut!

Outi kirjoitti...

Oikein paljon onnea myös täältä! Tuo koru oli ihana =)

kangaskasa kirjoitti...

Paljon onnea sinullekin! Synttärit on aika kivoja :)

Limeadine kirjoitti...

Onnea!!! Ihana paita, on se vain totta, että päivän kuituannos on saatava.