lauantai 9. elokuuta 2008

Tunnustuksia

Sain Makepeacelta tällaisen langanostoa varten. Kiitos, tämä onkin hyvä, kun oman kortin käytöstä on ikäviä seurauksia ja lieveilmiöitä.
Säännöt:

1. Tunnustuksen voi antaa viidelle henkilölle,
2. ...joista neljä seuraa blogiasi.
3. Yhden täytyy olla uusi blogissasi ja asua eri paikassa.
4. Linkitä siihen blogiin, josta sait tämän tunnustuksen.


Annan edelleen kortin Hennalle, Hepsille, Hekulle, SeijaP:lle ja melko uutena kommentoijana blogissani käyvälle Limeadinelle. Osalla tämä näyttää jo olevankin, mutta onhan se mukava tilata lankaa useammallakin kortilla ;o)

Otsikossa tunnustukset mainitaan monikossa ihan tarkoituksella, sillä teen toisenkinlaisen tunnustuksen. Tunnustan löytäneeni Noro Kureyonista sävyn, josta en varauksettomasti pidä. En luullut tämän olevan mahdollista, mutta eilen aloittamani olympianeule meni purkuun kuvottavan väriyhdistelmän vuoksi. Pitää pätkiä langasta paloja pois välistä. Onneksi Kureyonista se on helppoa ja langan jatkaminen on myös helppoa eikä tule langanpäitä pääteltäväksi. Laitan siis vain lankaa kaksinkerroin pienen matkaa ja neulon kuin ei mitään.

4 kommenttia:

Limeadine kirjoitti...

Kiitoskiitos, loistavaa! Uudelle kortille on tarvetta, vanhan luotto on jo varmasti loppumaisillaan!

seijap kirjoitti...

Voi kiitos! Jatkan varmaan huomenna!

hekku kirjoitti...

Kiitoksia! Jatkan heti kun saan koneen tottelemaan käskyjäni :)

Villasukka kirjoitti...

Juuh, voitaisiin yrittää neuloa, vaikka meillä näiden riiviöiden seurassa (en kyllä ehdi siivoamaan....). To olen kolmeen asti Mäntässä ja ajelen sieltä koululle ja teen perjantain tunnit, mutta illemmalla kävisi. Pe on koulua neljään (siis käytännössä puoli neljään) ja päivällä onneksi kahden tunnin hyppäri, jolloin yritän suunnitella tulevaa viikkoa, eli taas illemmalla...
Soittele!