maanantai 8. syyskuuta 2008

Itsehillintä koetuksella

Kävin jumppareissulla Malmin Tarjoustalossa. Siellä meinasivat kaikki hyvät aikeet ja päätökset romuttua ihan kertaheitolla, kun pitelin käsissäni lankakeriä. Minullahan on meneillään jonkinlainen langanostolakko (no joo joo, olen ostanut lankaa vaikka kuinka silti...), jonka saa rikkoa vain hyvästä syystä. Melkein jo olin uskotellut itselleni, että kummitytöllehän voisi vaaleanpunaisesta Mambosta tehdä jotain ja jollekulle toiselle tummanpunaisesta Isoveljestä, mutta sain kuitenkin laitettua kerät pois. Olivat sellaisia kärsineitä keriä, ja siksi alekorissa.

Olen yrittänyt välttää juuri sitä, että ostaisi kaikki mahdolliset vastaantulevat alennus-Novitat ilman valmista käyttötarkoitusta. Sillä konstilla tähän taloon on typerimmät lankaostokset tehty. Onneksi tänään itsehillintä astui kehiin enkä ottanut yhtään kerää. Polkka ja Nallen Syksy-värikin siellä kovasti yrittivät jotain vinkua, mutta tylysti heidätkin sivuutin.

Eilen meinasin aloittaa - tai siis aloitinkin - Bombadil-sukkia Smartista. Tein toisen sukan kärkeä muutaman sentin, mutta siitä olisi tullut minulle aivan liian leveä. En myöskään tykännyt neuloa tummanruskeata Smartia, kun tuntui, etten näe mitään, enkä kyllä tykkää noin paksusta langasta sukkia neuloa muutenkaan. Purin siis ja nyt odottaa sukkasadon kerääminen uutta innoitusta.

Hauskaa alkanutta viikkoa kaikille. Iloksenne kuva heinäkuun alusta Livojärveltä Posiolta.

3 kommenttia:

jantta kirjoitti...

Huomenta, Ihailemaan tulin neulomuksia.
Mukavaa alkanutta syksyä:)

Sipi kirjoitti...

Minä kans yritän hillitä tuota langanosto vimmaani :) Monasti juuri ale korit on niitä hankalimpia ohitettavia ja usein niistä tulee ostettua just niitä lankoja joille ei sitten piiitkiin aikoihin keksi yhtään mitään käyttöä, no langat ei onneksi sentään pilaannu, vaikka lojuisivat kaapissa kauankin :)

MysteryKnitter kirjoitti...

That lake makes me think of Alvajärvi. As big as it and you don't see the opposite shore.