tiistai 30. syyskuuta 2008

Syyskuun viimeinen

Oho, on jo syyskuun viimeinen päivä. Minne syyskuu meni? Kiireiden vuoksi ei ole mitään valmista syntynyt eikä sellaista ole näköpiirissäkään, joten esittelenpä vaihteeksi keskeneräisiä. Muokkasin tuota sivupalkissa olevaa "työn alla" -laatikkoakin, kun siinä roikkuivat sellaisetkin työt, joihin en ole koskenut kuukausiin. Nyt siis listasin vain aktiiviset työt.

Tässäpä mukavin tämänhetkisistä projekteista eli Villapallon Ruskakäsineet. Toinen hanska on etusormea ja peukaloa vaille valmis, toista ei ole vielä olemassakaan. Lankana on Dropsin Alpaca, näitä euron ikkunakeriä. Lanka on harmaata, mutta siinä on vaaleanpunaisia hitusia joukossa. Vaaleanpunainen ei tässä tapauksessa haittaa, kun sitä on niin vähän ettei tahdo edes erottaa. Tein viime syksynä muuten samanlaiset hanskat, paitsi värinä oli ruskea, ja ne ovat olleet niin hyvät, että tahdoin toisetkin (ja ehkä kolmannetkin).



Eilen äänikirjaa kuunnellessani aloitin myös SecretWoolin ensimmäisestä sukkalankaklubin langasta huivia. Malli on Easy Drop Stitch Scarf, johon sain idean Tiinan käsityöt -blogista. Vielä en osaa sanoa, tuleeko tästä ihana vai ei, mutta helppo sitä ainakin on tehdä (käykö tylsäksi) ja tämä kirjava lanka sopii siihen hyvin.



Tänään on aivan ihana ilma. Hitsiläinen, kun pitää lähteä töihin parin tunnin päästä. Ehkäpä kävelen osan matkaa. Tältä näyttää, kun kuvaa meidän parvekkeelta. Kuvan saa isommaksi klikkaamalla.



Tältäkin näyttää, kun kuvaa meidän parvekkeella.

2 kommenttia:

Makepeace75 kirjoitti...

Onpas hauskan näköinen huivi. :o) Pannaan tämä(kin) korvan taakse -siellä on jo pahasti ruuhkaa!

MysteryKnitter kirjoitti...

Awesome pictures!