maanantai 29. joulukuuta 2008

Lisää joululahjoja

Tässäpä lisää joululahjatuotoksia. Pahoittelen kiireessä ja huonossa valossa otettuja kuvia. Ensinnä lapaset isälle ja pojalle, eli omalle pojalleni ja Ahdille. Kivasti riitti yksi kerä lankaa näihin, eikä yli jäänyt mitään. Ihan mukavaa lankaa muuten, mutta värit eivät kyllä neulottuna olleet kovin kauniit, varsinkaan nuo tummanruskeat likaläikän näköiset kohdat.Malli: Perus, silmukkamäärät Novitan taulukosta
Lanka: Järbogarnin Mellanraggi, isoihin 74 g, pieniin 28 g
Koko: isot kokoa mies, pienet 90 cm
Puikot: 3 mm

Sitten miniän setti, josta olen onnistunut ottamaan vain erittäin huonoja kuvia. Kuvassa on, vaikka ei siltä näytä, lapasten alla Lohikäärmehuivi ja pipo.Lapasten malli: perus, silmukkämäärä Novitalta
Lanka: Sportsraggi, 74 g
Koko: nainen
Puikot: 3,25 mm

Pipon ja huivin malli: pipo omasta päästä, huivi Sisäisen villapaidan Lohikäärmehuivi
Lanka: M&K Iceland, yht. 216 g
Puikot: 7 mm, 6 mm virkkuukoukku

Tässä vielä parempi kuva miniän kilpikonnista, jotka pääsivät koristamaan lapasia.


Vieläkin jää yksi lahja seuraavaan kertaan, koska kuva on vielä kamerassa. Teijan blogin joulukalenterineulekin pitäisi kuvata, eli niistä sitten seuraavalla kerralla.

4 kommenttia:

kangaskasa kirjoitti...

Aivan loistavat kilpikonnalapaset!!!

aura kirjoitti...

Ihania lapasia! Joulukalenterikuvaa odotellessa, moni tuntui sitä tekevän, mutten muista yhtään kuvaa nähneeni.

makepeace75 kirjoitti...

Hauskat kilpparit! Epäilinkin, että se Järbon kerällä niin minun väriseni käyttäytyy ilkeästi (en ostanut). Tosin lapaset ovat näköjään sopivan kokoinen objekti: tulee kuitenkin selkeitä plättejä, eikä semmoista hysteeristä sahalaitaa, jota saattaa sukkien silmukkamäärällä jo tulla. Ei pahat. :o)

MysteryKnitter kirjoitti...

So you are the paternal grandma for Ahti. You are very caring woman. I mean all those mittens and trousers you have made for him.