sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Ekologisuutta

Ostin taannoin Kirstikin alennusmyynnistä M&K:n ekovillaa. Näille on ihan tarkoituskin mallia myöten olemassa ja jo vähän on reunaa alkanut syntyä. Harmillisesti jäljellä oli enää neljä kerää tätä väriä (ja vain pari kerää muitakaan) silloin, kun puotiin eksyin. Kolme kerää siis tarvitsin lisää, mutta onneksi on tuo Ogelin LankaMaailma..Ekologiseksi voi kai tätäkin tiskirättiä nimittää, vaikka puuvillasta onkin neulottu.


Malli: helmineuletta, reunaan virkattu kerros kiinteitä silmukoita
Lanka: Mandarin Petit kaksinkertaisena, 30 g
Puikot: 5,5 mm

Rätti on myös jämätyö, sillä tuo vaaleanvihreä lanka on jäänyt Ahdin villatakista. Nyt sain sen värin pois kokonaan. Nyt olen neulonut yhteensä neljä rättiä, joten näillä pärjään toistaiseksi. Bambua ja puuvillaa on kyllä jäljellä niin paljon, että voisin rätittää koko suvun, mutta en ainakaan nyt toistaiseksi aio sellaista tehdä. Edelleen yritän pitää mielessä sen uudenvuodenlupauksen, että neuloisin vaihteeksi itselleni. Rätti on tietty itselleni, mutta en ihan tätä tarkoittanut kuitenkaan lupauksella, vaan pikemminkin vaatepuolta. Olen kyllä aloittanut itselleni kaikenlaista, mutta mutta.. Ja monta mallia on katsottu valmiiksi, mutta mutta.. Miksi tartun aina pieniin välitöihin niin hanakasti, enkä tee niitä isompia? Voisko joku selittää?

1 kommentti:

Villasukka kirjoitti...

Ehkä se on vaan semmonen kausi menossa - täälläkin. Kahdet puserolangat odottaa, kumpaankin on malli mietittynä (toisen saatan kyllä vaihtaa), mutta jotenkin vaan sitä tekee kaikkea pientä...