sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Kuka kurkistaa puupinosta?

Vuoden ensimmäisenä päivänä kävin vähän ulkoiluttamassa lankoja. Mitähän mahtoi ajatella se rouva, joka kävelysauvojen kanssa veteli ohi näitä kuvatessani?Ensinnä pinon päällä ulkoili SecretWoolin syksyisen sukkalankaklubin viimeinen lähetys. Lanka on Hipknitsin merinoa. Lankaklubista jäi positiivinen mielikuva, vaikka langat eivät minun mielessäni juurikaan yhdisty sukkiin. Ensimmäisen lähetyksen langasta on tulossa huivi - ikuisuusprojekti mallin tylsyyden vuoksi - ja toisesta ehkä tulee ennemmin käsineitä kuin sukkia. Samoin tämä lanka on kovin pehmoisen oloista tuhlattavaksi sukkiin, ja kestäisikö se kulutustakaan? Mielessäni ovat edelleen Jitterbugista tekemäni sukat, jotka ovat jo siirtyneet autuaammille metsästysmaille.Seuraavana sitten Araucanian Rancoa, jota tilasin GetKnittedistä. Värit eivät ulkona kuvaamisesta huolimatta näy kuvassa oikein, vaan ovat tummempia oikeasti. Punainen ei siis ole tuollaista joulunpunaista kuten kuvassa, vaan ... no en osaa kuvata. Värinumero on PT485. Toinen lanka on lilaa eikä sinistä, oikein kaunis väri, numero PT483.Nämä neljä vyyhtiä ovat sitten Lorna's Laces Shepherd Sockia, johon olen hullaantunut täysin. Tässä kuvassa värit, Chocolate ja Berry, ovat melkolailla oikein.


Huomaattekos, että kerrankin kykenin ostamaan yksivärisiä sukkalankoja?

Muutakin lankaa on kotiutunut, mutta en ole saanut kuvatuksi. Sain nimittäin pari vyyhtiä, enempiin ostoihin en sentäs ole sortunut. Lahjalangoista toisella kertaa, nyt ulkoilemaan!

7 kommenttia:

Sohvi kirjoitti...

Oih mitä ihanuuksia!

Villasukka kirjoitti...

Tuo ruskea Secret Woolin lanka tuntuu minusta melkein puuvillalta... En yhtään tiedä mitä keksisin siitä. Yksivärisiin minäkin aion nyt keskittyä ja mieluummin kokonaisiin puserosatsillisiin lankoja.... Sukkalangat ovat nimittäin jo vallanneet toisenkin laatikon ;)

makepeace75 kirjoitti...

Oi mitä iahnuuksia! :o)

makepeace75 kirjoitti...

*opettelen kirjoittamaan ensi vuonna* ;D

Arja kirjoitti...

Ihania sukkalankoja...
Mä odottelen omia sukkalankoja saapuvaksi amerikanmaalta. Äläkä kysy mitä tilasin, vähän kaikkea, ei voi muistaa...

Taija kirjoitti...

Hei Kaimani mun :)

Ihanuuksia lankoja olet haalinut!

Ei ihme jos ohikulkijat kyyläävät :D Meillä vastapäisen talon tupakoitsijat varmasti ahdistuvat mun kamerasessioista meidän parvekkeella.

Jos on neulonut Baijerilaiset voi neuloa mitä vain!

MysteryKnitter kirjoitti...

Lovely yarns.