sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Ja kuinkas sitten kävikään?

Männä viikolla oli se kuuluisa Vihreän vyyhdin varaston muuttomyynti. Tää kävi siellä. Saldo +750 g. Auts.Ensin tää lappoi kyytiinsä Supersocke 100 raitalankoja. Huom, raitaa, ei pätkävärjättyä. Tämä lienee ainoa positiivinen asia ;o) (Entisiä Supersocken pätkärääkättyjä on vielä kaksi ja puoli kerää jäljellä. Kummasti eivät kulu.) Nyt jälkikäteen näitä keriä katsoessani voin vain ihmetellä, miksi ostin tuon punaisen ja vihreän.. ja sinisen.. Ihan oikeasti en kuitenkaan kadu ostoksiani, kun tykkään Supersockesta ja olivat alessa.Lisää Supersockea, yksivärisiä. Kaikille näille on suunnitelma, kuten sukkalangoille aina on: sukkia.Tässä viimeisessä kuvassa on paksumpaa Supersockea kerä (lapasia lapsille), kaksi kerää Supersocke Silkiä ja kaksi kerää tuollaista alpakkaa.


Alpakat ostin keväthanskoja varten, mutta en taidakaan niitä tarvita. Nimittäin tekeillä olevaan kevätsettiin - pipoon, huiviin ja hanskoihin - tuntuukin riittävän se lanka, josta sitä olen aloittanut. Luulin, että hanskoihin tarvittaisiin lisälankaa, mutta nyt kun pipo ja huivi on valmiit, lankaa onkin vielä yksi vyyhti. Tuo edellisen postauksen punavihreä pipo on purettu ja lanka muuttui eilen Mariomyssyksi, kaksi vyyhtiä samaista lankaa pääsi juuri puikoilta muututtuaan huiviksi (pingottuu paraikaa) ja nyt pitäisi viimeinen vyyhti muuttaa kämmekkäiksi tai hanskoiksi. Menen siis kerimään lankaa. Mukavaa sunnuntaita.

3 kommenttia:

Limeadine kirjoitti...

Mulla on edelleen kotimaan langanostolakko, muuten olisin varmasti ollut samoilla laareilla Vihreässä Vyyhdissä sun kanssa! Kivoja lankoja olet ostanut.

makepeace75 kirjoitti...

Hehee. Ei edes kiloa, pientä vielä. ;D Ehaneja. :o)

MysteryKnitter kirjoitti...

Nice yarns.