sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Sumu ja sukkaklubilanka

Börje-Eemelistä tuli Sumu Mauno Mikael. Ei mennyt siis mummon arvaus kovinkaan kauaksi, vai mitä? Tässä eilinen päivänsankari pötköttää.Titityyn klubilankana sain Koigun KPPPM-lankaa, eli Koigu Painter's Pallette Premium Merinoa. (Huh, voisiko nimi olla vielä vähän pidempi, tämänhän melkein muistaa ilman lunttilappua.) Lanka on ihanaa. Pidän juuri tällaisista tiukkakierteisistä langoista. Värikin on kaunis, vaikkakaan en tätä itse olisi hyllystä valinnut. Mutta liityin tarkoituksella yllätysväriklubiin, että tulee vähän vaihtelua väreihin.Tallinnalaishiiri tässä yrittää haalia langat itselleen. En ehkä raahi tästä sukkia tehdä, kun on 100 % merinoa. On vielä liian tuoreessa muistissa Jitterbug-sukat, jotka reikiintyivät aivan liian nopeasti.5 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Mikael on nimi, joka on meillä äidin puolella joka toisella miehellä. Tykkään. Sumu... Toisaalta tykkään todella paljon luonnosta tulevista nimistä, mutta toisaalta niistä on hirveän vaikea päätellä onko kyse miehestä vai naisesta. Toisaalta (kolmanneksi), tarvitseeko päätellä ;)

makepeace75 kirjoitti...

Hauska nimi naperolla. :o)

Kivan väristä sunkin Koigu, mut kyllä mulla on ihquinta. ;D Ja hupaisa tuo hiirulainen.

Arja kirjoitti...

Aivan ihana nimi tulokkaalla :)
Ja sun Koigu on aivan ihanaa....
Mietin että voikohan lankalakossa ilmoittautua sukkaklubiin, enhän osta lankaa vaan jäsenyyden :D

Villasukka kirjoitti...

Mauno Marsu - kuka/mikä se on? Oon siis totaalisen pihalla kaikista lasten ohjelmista ja uusimmista kirjoista. Pitäisi varmaan mennä taas Jaani-vahdiksi niin pääsis lukemaan urakalla muksujen kirjoja.

MysteryKnitter kirjoitti...

Nice yarn.