perjantai 29. toukokuuta 2009

Koulunpäättäjäislahjoja itselleni

Kouluvuosi alkaa olla ohi, enää parit juhlat jäljellä. Yhdessä työpaikassa työ päättyy kokonaan, kun olen ollut kevään ajan päivät eräällä yläasteella ns. apuopena. Huomenna on vielä päättäjäisjuhlat siellä jäljellä, sitten siltä osin koittaa loma. Varsinaisessa työpaikassa, eli aikuislukiossa, on tänään lakkiaiset, ja koulutyö päättyy siihen. Ihan täysin loma ei kuitenkaan minulla vielä ala, sillä pidän tänäkin kesänä kahden viikon abikurssin kesäyliopistossa heti kesäkuun 1. päivästä lähtien.

Joka tapauksessa alan olla lomatunnelmissa, onhan niin lämmintäkin. Kevään työmäärä on ollut niin valtaisa, että palkitsin itseni ostamalla uuden lelun. (Toivottavasti uusi lelu auttaa siihen, ettei enää tarvitse blogata tällaisia puolipimeitä kuvia.)Järkkäristä sai Plussa-kortilla 150 € hinnasta pois, ja lisäksi kaupan päälle muistikortin, laukun ja digikuvauksen opaskirjan, ihan kovakantisen. Kamerassa on niin paljon toimintoja, että opiskelu kestänee koko kesän, mutta sehän on vain hauskaa.

Tällainenkin vihdoin tuli, kuukauden odottelun jälkeen. Täytyy sanoa, että toistaiseki on maku mennyt ulkomaan kirjatilauksista. Sen lisäksi, että Cookie A:n sukkakirjan viivästymisen vuoksi tätäkään kirjaa ei lähetetty, paketti oli vielä kastunut matkalla. Kirja on siis jo valmiiksi sen näköinen, että sitä on ulkohuussissa säilytetty koko kesä. Samassa paketissa tulleista Terry Pratchettin pokkareista yksi on myös sen näköinen, että sillä on hakattu nauloja seinään.Kirja on kuitenkin mahtava, joten se lievittää käpristyneiden sivujen aiheuttamaa tuskaa.

Nyt täytyy jatkaa muita hommia, joten hyvää viikonloppua kaikille! Kiitos kaikille valtavasti edellisen postauksen villatakkikommenteista! Palaan neuleasioissa maisemiin ensi viikolla.

6 kommenttia:

makepeace75 kirjoitti...

Höh, inhaa tuollainen huono posti. Valita niille, eiköhän ne korvaa vialliset tuotteet. Kiva lelu sulla. ;o)

kio kirjoitti...

mikä malli toi on? mistä ostit?

famu kirjoitti...

Voi harmin paikka.Postinkulussa on tapahtunut joku haaveri.Kukahan tuollaisen vahingon korvais?Kannattais varmaan ihan mielenkiinnosta vaikka postista kysyä.- Kaunis ja niin hyvin istuva on tuo edellisen postauksen Noro-jakku.

Äiti-puffa kirjoitti...

Rohkeasti mukaan vaan KYHiin, ihan virallisetikin! * yllyttää *

Hepsi kirjoitti...

Onnea uudelle lelulle!

MysteryKnitter kirjoitti...

I am sad for your mail situation. :(
I am happy you got a new cam though. :)