sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Mökillä, osa I

Viikonloppu hurahti kahdella eri mökillä ja yksissä 60-vuotisjuhlissa. Perjantaina juuri lähdön kynnyksellä liityin KYH-projektiin eli Kesäyön hullutukseen. Ideana on aloittaa liittymispäivästä lähtien (eli mulla 5.6.) kesäkuun 20. päivään asti joka päivä uusi neule. Helppoa, eikö? Hankaluutena on se, että ne pitää myös saada valmiiksi heinäkuun loppuun mennessä. Mitään kovin isoa ei siis kannattane aloitella ;o)

Tässä perjantain 5.6. aloitukseni, jonka myös jo saman tien lopetin. Pannulappu jämähahtuvasta odottelee vielä koneeseen pääsyä.Lauantain 6.6. aloitus on tässä. Nyt se on jo kovasti edennyt. Tunnistaako joku kuvasta, mikä tässä on tulossa?Perjantaina mökillä minua odotti yllätys. Äiti oli kertonutkin ostaneensa minulle Jyväskylän messuilta jotakin, mutta unohti tuoda ne tullessaan aiemmin keväällä. Olin jo kokonaan unohtanut asian.Sain samaa Indie Dyer -lankaa, jota SecretWoolin lankaklubista sain syksyllä. Tämä on vain eri väristä. Nyt pitää taas miettiä, mitä tästä raaskii tehdä. Viimeksihän tein huivin. Mukana oli myös kaksi Maartsin tekemää silmukkamerkkiä, jotka äiti oli myös messuilta ostanut. Unohdin kuvata ne.Mökillä on tuollainen puulaatikko ollut portailla, ja sinne oli rastas tehnyt pesänsä.
Hieman huonohko pesäpaikka: aina kun joku kulkee ulos tai sisään, lintu säikähtää ja munat jäävät hautomatta. Kattoremonttikin on alkamassa. Ei taida tulla mitään linnun puuhista.

6 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Jussin jälkeinen maanantai käy mainiosti. KYHiin en oikein uskalla osallistua - voisi jäädä vaihde päälle...

Hepsi kirjoitti...

Meillä oli kerran kirjosiepon pesä pääoven kranssissa. Niin se vain sitkeä lintu sai kuitenkin poikasensa hoidettua!

Maartsi kirjoitti...

Oi, olipas kiva bongata oma nimi :). Toivottavasti tykkäät merkeistä!

Kristiina kirjoitti...

Tsemppiä KYH-projektiin, itse en uskaltautunut mukaan... :) Olisiko nuo lauantaina aloitetut muotoutumassa Ilun En pointe -tossuiksi?

Taija K kirjoitti...

Kristiina: kyllä, En Pointet siinä on tulossa!

Anonyymi kirjoitti...

En pointeja minäkin olisin veikannut, mutta olin vähäsen liian hidas...:D Itse mietin vielä kyseiseen projektiin osallistumista, lähinä mietin miten aikani kaiken muun keskellä riittäisi.