torstai 27. elokuuta 2009

Kamalaa ja ihanaa

Ensin hyi kamaluus. Ahdille pyydettiin uuteen haalariin sointuvaa pipoa, eli esimerkiksi vihreää. Saisi olla myös iloisen värinen, kun haalari on tumma ja yksivärinen. Kaivelin kaappia ja meinasin tästä Onlinen paksummasta Supersockesta tehdä, mutta muutama kerros paljasti karmean totuuden. Hyi hirvitys minkälaista jälkeä tulee. Purkuun meni.


Mitä tästä langasta voisi tehdä? Pieniä sukkia ja lapasia varmaankin, koska kerrosten on oltava lyhyitä. Pipoyritelmässä yksi kerros oli niin pitkä, että värit vaihtuivat liian tiuhaan ja tuloksena oli päänsärky. Miksi raitalankoihin täytyy laittaa noita pilkkukerroksia, jotka tekevät langasta likaisen näköistä? Ette muuten usko, en usko itsekään, kun sanon, että tykkään nykyään enemmän pätkävärjätyistä kuin raitalangoista. Heh heh, kukahan se osti taannoin monta kerää raitalankaa Vihreän vyyhdin alesta..

Sitten se ihana-osio. Tämän päivän Hesarissa oli juttua leivonblogeista, erityisesti taidokkaiden kakkujen tekijöistä. Käykäähän katsomassa näitä:

Kinuskikissa
KakkuKatri
Mansikkamäki

Uskomattomia koristeluita kakuissa ja pipareissa!

2 kommenttia:

Villa Lankala kirjoitti...

Naisella on oikeus muuttaa mieltään;) Niin se koskee myös lankoja;D. Itsekkin olen käynyt tuolla kinuskikissan blogissa ihailemassa taidokkaita kakkuja ja niiden koristeita. Nyt pitää pysyä kaukana kakuista, että saadaan kesäkilot pois:)

MysteryKnitter kirjoitti...

I am sad the project did not please you. Should you take some solid color yarn and join it with the colorful one? It might calm down the colorful one.