lauantai 5. joulukuuta 2009

Tilaus

The Knitter saapui männä viikolla, numero 12. Tämä oli nyt kolmas lehti, jonka sain vuoden tilausjaksostani. Luultavasti jatkan kyllä tilausta, mikäli sama meno lehdissä jatkuu.


Edellinen numero oli vähän turhan juhlavaatesisältöinen makuuni, mutta uusimman lehden kansikuvaneule sai aikaan pyhän päätöksen pyörtämisen. Suomeksi: tilasin lankaa, vaikka piti olla lakossa vuoden loppuun. En malta kuitenkaan sinne asti odottaa, että pääsen tuon ihanan palmikkoneuleen kimppuun. Tilasin Cascade 220:aa SecretWoolista, ja samalla tilasin sen Kipakoitten kalenterin.

Ohjeessa lankana on Debbie Blissin Fez, jossa on kameliakin mukana. Lankojen tietoja vertailemalla Räveltämössä sain kuitenkin selville, että Cascade 220 olisi vastaavanlaista, joten kokeilen sitä. Arvaan, että pääsen halvemmallakin tällä konstilla. En tiedä, mitä kamelilanka maksaisi, mutta epäilemättä 50 gramman kerän hinta olisi vähintään sama kuin Cascaden 100 gramman vyyhti. Onnittelen siis itseäni suunnattomasta säästöstä ja jään odottelemaan postipatea. Odotellessa on hyvä neuloa pois keskeneräisiä sukkia. Yhdet jo eilen sainkin valmiiksi, kunhan vielä päättelen.

Nyt sytyttämään kynttilöitä ja soffalle.

Edit: muistakaa Dropsin joulukalenteri.

3 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Haa! Syytetäänkö miua paitsi kalenterista niin myös langoista ja pyhän päätöksen kiertämisestä ;)

Taija K kirjoitti...

Kyllä syytetään, ihan kaikesta! Kun kerrankin voi, on käytettävä tilaisuus hyväksi. ;o)

Zelda kirjoitti...

Voi Vimpeli sentään! Olen yrittänyt pidättäytyä tuosta kalenteritilauksesta ja myös tuota kaikkien kehumaa Cascadea olen yrittänyt välttää. Hyvät rouvat - mielenlujuuteni on koetuksella, ettäs tiedätte:)