maanantai 14. kesäkuuta 2010

Ensimmäistä kertaa elämässä

Viikonloppuna tuli tehtyä kaksi asiaa, joita en ole ennen tehnyt. Käväisin kotipaikkakunnalla Keuruulla juhlimassa isän 60-vuotispäiviä mm. risteilemällä Elias Lönnrot -siipirataslaivalla. Laiva aloitti liikennöinnin vuonna 1986, jolloin olin 16 ja asuin vielä Keuruulla. Vaikka käyn ja oleskelen Keuruulla joka kesä, silti vasta nyt olin Ellun kyydissä ensimmäistä kertaa.

Toinen asia, jota en ole ennen tehnyt, oli kuusen taimien istuttaminen. Eilen pari tuntia sitä pääsin kokeilemaan mökillä. Kaatosade pilasi hyvin alkaneen istutuspuuhan.

Mutta sitten näihin kesäkuun neuleasioihin eli KYHäyksiin. Tässä uusia valmiita tossuja. Valmiina KYH3, KYH5 ja KYH8. Ohje edelleen se AnniKaisen, puikot 5 mm ja n. 85 grammaa per pari. Punasävyisissä tossuissa nelinkertainen OnLine Supersocke, sinivihreissä 7veljestä yhdistettynä ohueen sukkalankaan. Keskimmäisissä tossuissa näkyy pohjassa ruskeaa: se ei ole likaa vaan liukuestemöhnää, jota osaan tossuista olen laittanut.KYH13, tossukat aloitettu eilen illalla jalkapallon äärellä:KYH9, Araucanian Rancosta Child's French Socks 2,5 mm puikoilla:KYH7, perussukat kärjestä, Noro Kureyon Sock, 2 mm:KYH10, tossukat:KYH6, tossukat menivät uusiksi, koska alun perin Isoveljen parina ollut lanka oli liian joustamatonta. Aloitin nämä siis eilen uudelleen:Olen siis laskujeni mukaan kaksi aloitusta jäljessä mökkireissun takia. Mukana ei ollut kuin tuo Noro-sukan alku, jota muutaman kerroksen jaksoin neuloa. Eli neulomaan!

3 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Miä en ole vielä Ellulle ehtinyt, vaikka 11 vuotta olen täällä viihtynyt...

Zelda kirjoitti...

Noista tossukoista tulee sitten tosi söpösiä. Ellun kaltaista kyytiä olisi ihana nauttia vielä joskus.

MysteryKnitter kirjoitti...

How cute! I am sure you will tame them all.