lauantai 28. heinäkuuta 2012

Featherweight Cardigan

Tuskainen aakkoshaasteen F-kirjain on vihdoinkin käyttövalmiina. Pahoittelen erittäin huonoja kuvia, jotka on otettu puhelimella ja väritystä jouduin säätämään kuvankäsittelyllä. Suttuisia ovat, mutta varsinainen kamerani on lainassa enkä malta odottaa sen paluuta. 

Malli: Featherweight Cardigan, Ravelrystä ostettava ohje
Lanka: Wollmeise Lace, väri Amethyst dark (WD), 184 g
Puikot: 4 mm
Koko: 38" rinnanympäryksen mukaan luotu silmukat

Tätä voi pitää auki tai kiinni. Kiinnityssysteeminä kuvassa on tuollainen huivineula, mutta puseron etureuna tuppaa sen kanssa rullaamaan rumasti. Luultavasti käytän tätä avoimena, silloin kevyt neulos laskeutuu nätisti. Huomatkaa - mikäli näistä kuvista mitään selvää saa - sävy sävyyn oleva hame. Löysin mieleiseni hameen pari viikkoa sitten ja ihan sattumalta se oli täsmälleen samaa väriä kuin silloin vielä kesken ollut paita. Kummasti tuli motivaatiota neuloa paita loppuun. 

Aakkoshaasteesta on nyt selätetty kirjaimet A-K. L ja M ovat jo tekeillä, samoin P.

3 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Kaunis jakku ja kylläpäs sopiikin hame hyvin sävy sävyyn!

berenike kirjoitti...

Tosi kaunis takki! Juu noi reunat tuppaa rullaamaan näissä tämmösissa neuletakeissa, mut ne näyttää kyl niin näteiltä auki!

Päivikki kirjoitti...

Mie olen monesti kuikuillut Ravelryssä juuri tuota villatakkia. Siun Featherweight on niin soma, että kyllä miunkin on pakko se neuloa - kunhan ensin neulon pari muuta villatakkia tieltä pois.