torstai 18. lokakuuta 2012

Vielä yhdet raidat

Jämälangat ja raitavillitys yhdistyivät näin kivaksi sukkapariksi. Kuvan perusteella sukat ovat häikäisevät suorastaan, mutta voin paljastaa, että häikäisyä ei ole havaittavissa oikeassa elämässä. Yritin saada värit kuvaan oikein ja siksi se kai on noin kirkas.


Mallia ei ole, ihan päästäni tein perussukkaa. Lankana on Wollmeise Twinin jämiä, joita on kertynyt yhdestä huivista, yksistä sukista ja parista paidasta. Värit ovat varresta alkaen Hertzblut, Campari Piccolo, Petersilie, uudelleen Hertzblut ja kärjet ovat Petit Poisonia, vaikkakin ylemmässä kuvassa näyttää lähes mustalta. Valkoinen raitaväri on myös Twiniä, väri Natur, joka olikin ainoa uusi lanka näistä. Yhteensä lankaa kului 88 grammaa, sukkien koko jotakuinkin 36-37.

Minusta nämä ovat oikein kivat, vaikka alussa ihmettelin, kuinka nämä värit yhteen sopivat. Nyt onkin sitten työn alla ollut vaihteeksi muuta kuin raitaa, tosin vähän pystyraitaa on kirjoneulelapasiin lipsahtanut. Sain jostain kummasta nyt intoa lapasten tekoon, mikä on erittäin tervetullutta, kun lapaset ovat kompastuskiveni. Ne ei vaan hotsita yleensä, joten tilannetta täytyy hyödyntää. Kahdet lapaset ovat kuvaamista vaille valmiit ja kolmansiin otettu langat ja puikot jo esille.

4 kommenttia:

Hannaliini kirjoitti...

Aivan ihanat raitasukat!

Maikki kirjoitti...

Kylläpä on kivoja raitoja! :)

iso gnu kirjoitti...

Kivannäköiset raidat!

ArualMaria kirjoitti...

Voi, miten ihanan räväkät raitasukat!