maanantai 10. kesäkuuta 2013

Lainesukat

Kesäyön hullutuksen päivä 10 menossa, ja minulla on aloitettuna vasta 6 sukkaparia. Kirittävää siis riittää, mikäli aion aloittaa kaikki 22 sukkaparia, yhden joka päivä kesäkuussa ennen juhannusta. Viikonloppu vierähti Muumimaailmassa ja Turun linnassa, joten eipä tullut kuin automatkoilla neulottua.

Kesäkuun neuleajasta osansa vei myös aiemmin aloitetun sukkaparin viimeistely. Klikkaa kuvaa isommaksi, jos haluat nähdä tarkemmin varren kuvion.


Malli: Lainesukat, ilmaisohje Ullasta
Lanka: Wollmeise Twin, väri Neptun, reilu 80 g
Puikot: 2,5 mm
Koko: 38

Perjantainen kuva viidestä ensimmäisestä KYH-aloituksesta. Oranssiraitaiset Vellamo-sukat ovat pisimmällä, valmistunevat tänään. Muut ovatkin sitten vasta alkuvaiheessa. Harmaat kerät kuvassa kuuluvat Herrasmiehen harmaisiin, joista taitaa olla tulossa liian suuret kenellekään. Saatan purkaa ne.

Nyt pitäisi mennä miettimään, miten kiritään kiinni kolmen päivän aloitukset. Tällekin päivälle olisi jokin aloitus saatava. Hullun hommaa ja siksi juuri sopivaa kesäpuuhaa minulle.

1 kommentti:

iso gnu kirjoitti...

Kaikenlaisten sattumien takia täällä on useampi aloitus tekemättä. Mutta jos vikkonloppuna ehtisi automatkalla jonkun aloittamaan... Sitten ensi viikolla... Niin suunnittelin tällä viikolla, mutta kaikki omat suunnitelmat ovat joutaneet romukoppaan.