perjantai 14. maaliskuuta 2008

Paljon asiaa

Viime aikoina olen postaillut paljon kuvitta. Nyt on siitä korvaukseksi luvassa kunnon kuvapläjäys. Aloitetaan langoista. Muutama päivä sitten kirosin, kun posti ei tullut, mutta eilen sain sitten kaikki kolme tulossa ollutta lankalähetystä kerralla. Ensimmäisessä kuvassa näkyvät erilaisten vaihtojen tuloksena saapuneet langat. Tummanruskeat sain maksuksi pyöröpuikoista. Lanka on Raggegarnia, jota en olekaan ennen kokeillut. Tästä voisi tulla vaikkapa lapasia tms. Kuvassa takana piilossa kurkkii Malibu-kerä, jota ilman en saisi puseroa valmiiksi. Eiköhän se nyt viikonlopun aikana valmistu. Löysin langan Ravelryn kautta kanssaneulojalta, ja lähetin vaihdossa hänelle sukkalankaa. Sattui vielä hyvin, että sukkalanka oli itselleni ei-niin-mieleisen-väristä, mutta saaja kuulemma siitä piti. Hyvä hyvä, näin sen juuri pitikin mennä.Tämä toinen kuva sitten on Secretwoolilta tilatut naistenpäiväalelangat. Tilasin vain kaksi vyyhteä, mistä olen oikein ylpeä. Kumpikin on Cherry Tree Hillin Supersock Solidsia, punainen väri on Burgundy, alempi siniharmaa Slate. Kuva on kovin pimeä, mutta värit menivät ihan vääriksi, kun yritin sitä muokata. Nyt värit ovat kohtuullisen oikeat.


Vaahtosin, että aloitan Pomatomukset. Vaan ei ollut 2,5 millisiä puikkoja vapaina. Tämä kerä ihanaista Jitterbugia on siis vieläkin odottamassa. Väri on niin ihana, että tahtoisin kovin sitä neuloa!


Syyllinen kakspuolmillisten puikkojen katoon on tässä. Syksyn SNY-kierroksella saamani Regia Stretch Colorhan se siinä on sukiksi tulossa, ja kun teen kumpaakin yhtä aikaa, siihen menee kahdet puikot. Reippaana tyttönä jatkoin sitten näitä sukkia, kun ei uusiakaan voinut aloittaa.


Keskeneräisten markkinoilla on vielä tämäkin, Revontulen alku ja keskiosa. Loppuosa vielä uupuu, eli muutama kerros toista kaaviota ja kolmas kaupanpäälle.


Loppukaneetiksi tälle jaaritukselle totean, että eilen tullut Novita-lehti teki minut erittäin tyytyväiseksi. Nimittäin olen peruuttanut lehden, tämä oli viimeinen numero, ja ei voi muuta sanoa kuin että onneksi en enää maksa tästä. Joitakin toppien malleja lehdessä on, joita saatan toteuttaakin, mutta samanlaisia on netti ja muutkin lehdet täynnä. Virkkausohjeita oli paljon, mutta kun itse en siitä lajista erityisesti välitä, nekin menevät hukkaan.

Ja sitten välillä tekemään töitä. Pitäisi lukea kasien kirjoitelmia ja yksi yliopiston kypsyyskoe. Hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja: