sunnuntai 13. huhtikuuta 2008

Minua on lahjottu

Perjantaina tulin töistä kotiin erityisen väsyneenä inhottavan ja kiireisen viikon jälkeen. Ja kas, kotona minua odotti paketti, jota en tiennyt odottaa. Kun näin lähettäjän nimen, arvasin kyllä, millaista sisältöä on lupa odottaa, lankaa, mutta enpä arvannut, kuinka ihanaa lankaa.


Olen joskus kertonut Lindalle, että Onlinen Supersocke on lempisukkalankaani. Tiedossa lienee myös se, että ruskea on yksi lempiväreistäni. Tämä ei olekaan mitään tavallista supersockea vaan Supersocke Silkiä, eli langassa on 20 % silkkiä. Arvatkaa vain, onko pehmeää! Ja kiiltävää, kuten ehkä tuosta kuvastakin näkyy. Nyt täytyy vain odottaa sitä oikeaa sukkamallia, johon tämän raaskii tuhlata. Baijerilaiset tietenkin olisi yksi vaihtoehto, jos joskus jaksaisi tehdä toiset. IK:ssakin on kyllä ollut monenlaisia, joita voisi harkita. Paketissa oli myös tuo kirja, joka kuvassa näkyy, suklaata (ei näy enää ei) ja kortti. Kiitos Linda perjantaini pelastamisesta ;o)

Olen hieman jo kyllästynyt jämälankaprojektiin. Sain ed. postauksessa esiteltyyn käärmeeseen kulumaan ne inhottavat jämät, joten oikeastaan projektin tavoite on täytetty. Perjantaina käärme päätyi Ahdille, vaikkakin äitinsä oli omimassa sitä heti ;o)

Jämiin kyllästyneisyys on ilmennyt siten, että olen aloitin eilen Cherry Tree Hillin Supersock Solidsista yhtä juttua. Jämistä laatulankaan siirtyi hän.

3 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Täälläkin himottaisi jo etsiä ihan korkkaamattomia keriä! Mutta ehkä vielä vähän aikaa sinnittelen jämälankojen parissa, ne kun eivät tunnu hupenevan yhtään, vaikka kuinka neuloo..... lisääntyvätköhän ne itsestään???

Susa kirjoitti...

Sinulle on blogissani jotain, käyhän kurkkaamassa ;)

MysteryKnitter kirjoitti...

Awesome yarn!