lauantai 24. toukokuuta 2008

Oivaltava otsikko

Huh, ymmärrän kyllä oppilaita, ettei se otsikko aina tahdo syntyä. Näissä blogilätinöissä kun ei edes oikein ole mitään aihetta, jonka voisi otsikoksi laittaa. Vai pitäisikö olla Lätinää 1, Lätinää 2 ja sitä rataa?

Tällainen Tennessee-paita Alisalle 3-v. on kiinnitysnyörejä vaille valmis. Ehkäpä nyöritkin siihen ilmestyvät tänä iltana miesten Euroviisuratsastusta seuratessa. Malli on Novitan kevät 2007 -lehdestä, numero 49. Tein aivan ohjeen mukaan, mutta pyörönä. Parilla silmukalla siis säädin kappaleiden leveyksiä, että helman pitsikuvio täsmäsi. Ihan kiva tuli, tällainen perusneule. Saattaa kyllä olla Alisalle reilun kokoinen, koska on 110 cm koolla tehty. Tule Alisa hakemaan paitasi!

Muutakin olen neuloskellut hitaasti mutta varmasti. Yritän päästä eroon pätkävärjätyistä sukkalangoista, ja otin käsittelyyn kerän vihertävää OnLinen Supersockea. Tämä on jotain taannoista alennettua poistovärierää. Kuvien värit ovat vähän kummalliset, liian harmaat sanoisin. Sukka on oikeasti sellainen armeijan housujen värinen. Ihan harmoniset värit tässä on, ollakseen pätkävärjättyä, mutta tuosta alemmasta kuvasta näkyy hyvin, minkä ongelman kohtasin.Lanka raidoittuu suht kauniisti silloin, kun on 80 tai 60 silmukkaa. Paksupohkeisena hahmona minun on aloitettava sukka 80 silmukalla, jos haluan sen ulottuvan nilkan yläpuolelle. Nilkkaan mennessä silmukkamäärä pitää saada pudotettua 60:een, ja tuossa n. 70 silmukan kohdalla lanka alkoi puuhata aivan omiaan. Sama lätäkköefekti toistuu kantapään jälkeen, kun on taas yli 60 silmukkaa. Että sukkaa pukkaa, vaan ei kovin kaunista. Muuten kyllä langasta pidän kuten aina ennenkin.

Olen muutaman päivän ajan lukenut teidän kollegoiden blogeja GoogleReaderin kautta. Olen alkanut siihen jo tottua. Mutta nytpä kävin kurkkaamassa Blogilistan puolella ja sielläkin oli ulkoasua palautettu takaisin. Että kumpaako tässä käyttäisi?

Hyvää viisunkatseluiltaa!

2 kommenttia:

Stella kirjoitti...

Ihana tuo neule! Ja jännä ilmiö tosiaan noissa sukissa, mutta kuten sanoit, kyllä niistä vielä hienot armysukat tulee ;)
Itse käytän vielä blogilistaa, mutta onhan se edelleen melko hidas ja ilmoittaa päivityksistä, vaikkei sellaista blogissa olisi tapahtunutkaan. Ehkä vielä hetken odottelen ennen kuin lähden tutustumaan kehuttuun googlereaderiin :P

makepeace75 kirjoitti...

Minä käytän edelleen Blogispotin rinnalla Blogilistaa. Minun kohdallani ongelmat ovat poistuneet kokonaan, lista toimii aivan kuin ennen. :o)