keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Kaaosta

Meillä on tällainen kaaos meneillään. Kaaospeittohysteria on iskenyt, ja peitosta on noin neljännes valmiina. Ainakin lankamäärällä mitattuna.


Peitolla on nyt painoa 370 grammaa, ja tähän varaamiani lankoja on vielä kilon verran jäljelläkin. Noin neljännes peitosta lienee siis valmiina. Hätätapauksessa kaapista löytyy vielä kaksi iskemätöntäkin 7vee kerää, mutta ne ovat jättiraitaa, jossa on vihreätä liiaksi. Peittoon on siis tulossa enimmäkseen 7veljestä: pussilankoina hankittua Kantria, erilaisia sinisiä ja violetteja sävyjä, mustaa ja valkoistakin. Lisänä on Nallen ja ohuiden sukkalankojen jämiä. Peiton leveys on noin 105 cm, ja siinäpä se taitaa ollakin. Ihan sopiva torkkupeiton leveydeksi, ja kun lankaa ei kuitenkaan ole tämän enempää, en viitsi suotta leventää liikaa.

Lankakaapin kaaos siis siirtyy tähän peittoon, mikä on oikein kiva ;o)

Tässäpä tämän blogin anti olikin ennen juhannusta. Mukavaa juhlapyhää kaikille!

6 kommenttia:

aura kirjoitti...

Hauskaa juhannusta!

makepeace75 kirjoitti...

Wau, sä oot ollut ahkerana! Hauskaa Jussia! :o)

Outi kirjoitti...

Mukavaa juhannusta! Toivottavasti aurinko muistaa paistaa =)

Villasukka kirjoitti...

Toivottavasti pääset vielä lukemaan... Eli ma 7.7. kävisi Johannalle ja mulle, muista ei tietoa, mutta kunhan aika ja paikka saandaan, voin mainostaa blogissani. Kävisikö päivemmällä? Esim. yhdeltä tai kahdelta? Silloin Kamanakin olisi auki, tai hyvällä säällä voisi istuskella museonmäellä.
Se Vanha Pappila on Kamanan vieressä, mutta turhan harvoin auki (talvisin vain tilauksesta). Its. as. Kamana on Vanhan Pappilan entinen navetta ;)

hekku kirjoitti...

Juhannus on jo hyvässä vauhdissa, mutta toivottelen kuitenkin oikein rentouttavaa loppujussia :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Awesome blanket! You have skills to knit!