tiistai 24. kesäkuuta 2008

Lomailua ja lankaa

Juhannus tuli ja meni Keuruulla mökillä. En ehtinyt tai viitsinyt paljon neuloa, vieraita kävi ja muutakin touhua oli huonosta säästä huolimatta. Paraphernalia-sukkia (linkki sivupalkissa) olen aloitellut ja toisesta sukasta varsi on aika pitkällä. Muutapa en saanutkaan tehdyksi.

Tänään pakataan auto jälleen ja lähdetään kohti pohjoista. Matkalla poikkeillaan Parkanossa ja Kokkolassa, Posiolle olisi tarkoitus päätyä lauantaina. Googlailin lankakauppoja ja kirjoittelin osoitteita ylös, jotta voin matkalla haalia lisää lankaa. Ei kun vierailla kaikissa ihanissa kaupoissa! Tapion kaupassa ainakin aion käydä, se kun osuu niin mukavasti Parkanon ja Kokkolan väliselle reitille.

Tämä blogi siis viettää hiljaiseloa ja blogin pitäjä toivottavasti saa aikaan jotain esiteltävää sinä aikana. Tauolle voidaan rauhaisin mielin lähteä näitä juuri ennen juhannusta tulleita ameriikan tilauksia katsellessa. Hehkutan vielä, että halvaksi tuli, sillä postikuluja ei ollut ja Norot maksavat jostain syystä tosi vähän Suomen hintoihin verrattuna. Langat tulivat nopeasti ja kaikki sujui mainiosti, voin siis suositella.

Ihaillaanpa vähän värejä. Ensin Noro Kureyonia. 300 grammaa, liivi?

Sitten Silk Gardenia. Tätä en tilannut kuin 100 grammaa, mitähän siitä saisi? Väri on ainakin kertakaikkisen ihana.

Iloista kesää!

6 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Olen ehdottanut Johannalle ma 7.7. klo 14 Kamanassa (hyvällä ilmalla voi olla pihalla), mutten ole saanut vielä vastausta. Minä ainakin tulen :)

makepeace75 kirjoitti...

Ihanan värisiä Noroja. :o) Hauskaa kesää!

aura kirjoitti...

Hauskaa lomaa! Upeita värejä.

Limeadine kirjoitti...

Aika mielettömät värit. Kiva nähdä mitä noista tulee!

hekku kirjoitti...

Ihania lankoja!
Rentouttavaa lomaa ja aurinkoisia säitä :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Enjoy the trip! It will be long, but I am sure you succeed. And I am sure you will tame the yarns too.