torstai 23. lokakuuta 2008

Koruja (ja kuva sukkaklubilangasta)

Solmussa-blogista sain hienon vinkin, että Etsyssä on myynnissä ihania lasilaattoja ja vieläpä alennuksessa. Napsuttelin tilauksen tänne, IM Creationsiin, ja muutamassa päivässä korut saapuivat. Ne oli pakattu tuollaisiin pieniin pusseihin, ja yksi laatta on tarkoituksella edelleen pussissa piilossa, sillä se menee lahjaksi. Voipi olla, että toinen näkyvillä olevistakin päätyy lahjaksi, mutta en ole vielä keksinyt sopivaa kohdetta. Itse käytän koruja sen verran vähän, etten ehkä kahta viitsi itselläni säilyttää.

Ostin tänään Askarellista koruvaijeria ja muita tarpeellisia osia, ja yritän saada itse aikaan kettingit koruihin. Enpä ole sitäkään lajia ennen harrastanut, joten ei mitään takeita mistään. Onkohan meillä edes tarvittavia työkaluja?

Tässä viimein myös hehkutuskuvia SecretWoolin klubilangasta.

Lanka on ihanaa, kuten kuvista näkyy. Se on Fyberspatesin alpakkaista sukkalankaa, jossa on vähän nailonia vahvikkeena. Värisävyt näkyvät mielestäni aika hyvin näissä kuvissa, ainakin omalla ruudullani, eli oikein passelit väritkin minulle.

Posted by Picasa

Muutakin asiaa olisi, mutta nyt ei kykene. Kurssit ja työt ja teatterit yms. vievät akasta mehut. Kivaa on, mutta kiireistä. Valmistakin on esiteltäväksi syntynyt, ja se Kaaospeittokin on kokenut edistysaskelia. Ehkäpä jo lauantaina saan aikaan lisää tiedotteita.

2 kommenttia:

Nna kirjoitti...

Hauska katsoa näitä klubilankoja. Mitä kukakin on saanut.

MysteryKnitter kirjoitti...

Awesome yarn! So beautiful! Makes me think of lilac.