lauantai 25. lokakuuta 2008

Kirjaa ja kirpputoria

Tilasin taas pienen tauon jälkeen Suuren Käsityö -lehden, kun sen sai puoleen hintaan ja lahjaksi luvattiin kirja. Eilen kirja saapui. Aika kiva kirja olikin, vaikka olen aika skeptinen näitä lahjuksia kohtaan aiempien huonojen kokemuksien vuoksi. Kerran nimittäin piti tulla jokin kirja, mutta se oli loppunut ja sain tilalle jonkin monistenipun, toisella kertaa taas luvattiin askelmittari, joka osoittautui kammottavaksi leluksi.Kirjassa on monenlaista leluihin ja sisustukseen liittyvää. Suurin osa tuntuu täysin tarpeettomalta, mutta kuvat ovat hienoja ja ainakin inspiraatiota kirjasta voi etsiä.

Tänään päivä on kulunut maalatessa. Löydettiin vihdoinkin kirpparilta kaksi valkoista puutuolia, jotka ovat olleet hankintalistalla. Ei niitä toki kissojen ja koirien kanssa ole tarvinnut etsiskellä, sillä tiesin niitä melko varmasti Puotinharjusta Fida-lähetystorilta löytyvän, mutta kun ei ole viitsinyt hakea aiemmin.. Nyt siis tuolit on ja maalasin niitä sekä erästä aimmin samasta paikasta ostettua pöytää. Huomenna täytynee vetää toiset maalikerrokset. Sellaista käsityötä siis täällä.

2 kommenttia:

KESÄN LAPSI kirjoitti...

Mulla on myös tuo kirja. Tykkään siinä näytettyjen vanhojen lelujen tunnelmasta ja kuvista.

Päivikki kirjoitti...

Miulla on ollut tuo kirja sohvapöydän hyllyllä jo vuosia. Mitään en ole siitä tehnyt, mutta inspiraatiota käsitöihin olen kyllä saanut.