perjantai 13. helmikuuta 2009

Kuvapläjäys

Minulla alkoi hiihtoloma, joka kyllä tuntuu erittäin ansaitulta. Tämä viikko on mennyt jonkinlaisessa sumussa, kun on heti aamusta lähtien ollut ihan älyttömän väsynyt. Opetusta on ollut joulun jälkeen valtavasti eri paikoissa, joten se vissiin on alkanut nyt tuntua. Tauko on siis paikallaan. Loman aion viettää siivoten - aloitinkin jo tänään - neuloen ja lojuen. Uuden lapsenlapsen eräpäiväkin olisi huomenna, että Ahtia odotellaan täällä myös mummon ja paapan luo hoitoon vauvanhakureissun ajaksi.

Aloitin lomanvieton hakemalla postista paketin. Voitin Sudranan blogiarpajaisissa pääpalkinnon, ja sehän sieltä oli tulossa. Yritin vangita värejä, vaan ei se tietenkään ihan täydellisesti onnistunut. Tässä kaksi parasta yritystä.

Sain neljä(!) vyyhtiä Atacaman 100 % alpakkalankaa. Lisäksi sain näitä alla olevassa kuvassa näkyviä Hand Made -käsiä, joita en taida raaskia ikinä käyttää. Karkkipussi jäi kuvaamatta, mutta siitä on jo puolet syöty. Kiitos runsaasta ja ihanasta paketista! Lanka ei ole vielä ilmoittanut, mitä hänestä pitää tehdä - sitä odotellessa neulotaan muuta.Seuraavaksi todiste siitä, että kyllä niille keskeneräisille on jotakin tekeillä. Kuvassa raglanpaidan alku, joka vaatisi seuraavaksi sovittelua.Enkeli lähettää kaimalle terveisiä! Häntä tarvitaan raglaninteossa.Näin loppuun livautan vielä tunnustuksen, jospa kovin moni ei jaksaisi lukea tänne saakka... Mullahan oli se SÄÄNTÖ, ettei saa aloittaa uutta. Enhän mie muuten, mutta kun se vauva on syntymässä ja se tarvii näitä..Malli: Pöpät Ullasta
Koko: toiseksi pienin, silmukkamäärä taisi olla alkuun 40
Lanka: Zitron Loft, tasan yksi kerä eli 50 g
Puikot: 5 mmMalli: Ottobren pöksyjen mallin pohjalta, pienempänä ja pyörönä
Koko: ?? Omasta päästä sen mukaan, mikä näytti hyvälle
Lanka: virolainen hahtuva, 44 g
Puikot: 5 mm

7 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Rentouttavaa lomaa! Mulla olis vielä ensi viikko, koeviikko. Puolet kokeista tekemättä ja tän päiväset ysien tarkastamatta kun pää särkee... Onneksi sanoin niille, ettei kannata odottaa maanantaiksi takaisin.

aura kirjoitti...

Hauskaa lomaa ja hyvää ystävänpäivää!

Taija kirjoitti...

Kaima lähettää myös terveisiä enkelille! Hienoa, että on tarpeen vieläkin :)

Noi villapöpät on kyllä aina niin ihania! Varsinkin sitten kun vauva on niissä köllöttelemässä!

Taija kirjoitti...

Niin ja hyvää Ystävänpäivää Kaima!

Mammutti kirjoitti...

Hyvää Ystävänpäivää!

Anonyymi kirjoitti...

Ja toinenkin kaima lähettää terkkuja :D !
(www.taijuska.vuodatus.net)

MysteryKnitter kirjoitti...

I wish the little wool trousers and the user will meet soon.