sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Taas sukat

Olen päätynyt tekemään koko ajan sukkia. Se on hyvä se, nimittäin sukkalankaa on liian helppo ostaa ja sitä kyllä riittää.



Malli: idea Socks, socks, socks -kirjan Ragg Time -sukista
Lanka: Novita Talvi-Nalle, 72 g
Puikot: 2,75 mm ja kantapäässä 2,25 mm
Koko: toivoakseni 36-37

Sukat ovat ihan perusmallia, mutta kantapää on neulottu pienemmillä puikoilla. Tällaiseen en ollut aiemmin törmännyt, mutta näin kantapää tuntuu hyvin jämäkältä ja kestävältä.



Tässä sukka on omassa, koon 38 jalassani, ja kuten näkyy, pieni on. Sukka on menossa lahjaksi itseäni vähän pienijalkaisemmalle, joten oletan sen sopivan. Täytyy kyllä sanoa, että tässä langassa Novita on onnistunut. Tykkään näistä väreistä, ovat harmonisemmat kuin monet muut raitalangat, eikä kerästä löytynyt yhtä ainutta solmuakaan.



Seuraava sukkamalli on jo hakusessa (jotain yksiväristä ehkä välillä tai ainakin jotain muuta kuin perusribbiä), vaikka uksi ufokin on jo päässyt pois pussin uumenista. Kuvista tuli surkeita, joten näette vain tällaisen pienen vilautuksen. Aika rasittavia ovat tehdä tällaiset puserot, joita pitää mitata koko ajan. En saa tehdyksi, kun ei voi vain posottaa sohvalla menemään. Koko ajan pitää nousta ylös ja ängetä peilin eteen ;o)


2 kommenttia:

Zelda kirjoitti...

Mukavat, reippaan raikkaat sukkaset, sukat ovat turvallisia ja mutkattomia tekeleitä. Iloisia kevätpäiviä.

MysteryKnitter kirjoitti...

Nice socks!