maanantai 29. kesäkuuta 2009

Matkakertomus, osa I: Keuruu

Heipparallaa, täällä ollaan jälleen. Olen viuhtonut ympäriinsä ja räpsytellyt kameraa ahkerasti, joten saatte nyt osanne tästä riemusta. Seuraa nimittäin matkakertomusta useamman postauksen muodossa, ja tässä nyt ensimmäisenä MAAILMAN KAUNEIN PAIKKA ELI KEURUU. (Eriävien mielipiteiden esittäminen on turhaa, ne kaikuvat kuuroille korville ;o).)

Ennen kuvallista pläjäystä mainittakoon kuitenkin muutama sana käsitöihin liittyen, käsityöblogia kun tässä ollaan olevinaan. KYH-tilanteen päivitin tuohon sivupalkkiin. Pari alkukuun rästiin jäänyttä projektia olisi vielä aloitettavana, mutta muuten aloitukset sujuivat mainiosti. Moni työ on jo valmiskin, kuten listasta näkyy. Tässä pari kuvaa valmistuneista.Malli: Villapöpät x 2 (toisista jäi kuva ottamatta ja luovutin housut jo edelleen)
Koko: kuvassa koko 2, kuvaamatta jääneet koko 3
Lanka: virolainen hahtuva, yht. 76 g
Puikot: 5 mmMalli: oma pää
Lanka: Novita Tennessee, 16 g
Koukku: 3 mm

Tämä oli tällainen hätäratkaisu, kun piti keksiä jotain aloitettavaa, jonka saisi nopeasti valmiiksikin. Satuin samaan aikaan olemaan kummitytön luona, joten tämä meni hänen barbilleen.Malli: ei ole, ainaoikeinrättejä
Lanka: kaksi alinta Novita Bambu yht. 40 g, päällä M&K Linen 28 g
Puikot: bambuisissa 3,5 mm ja pellavaisessa 3 mmMalli: Punakylkirastas
Koko: pieni, pian lähdössä pesästä
Materiaali: höyheniä, luuta ynnä muuta, menekistä ei tietoa

Tällaisia tuli niistä munista, joita jokin aika sitten esittelin. Kummasti vain rastas sai kersansa hoidettua mökin portailla, vaikka vaikeaa tuntui välillä olevan. Pari päivää juhannuksen jälkeen mukelot lähtivät pesästä.

Ja sitten niitä ihania Keuruu-kuvia. Katso ja ihastu! Kuvat saa isommaksi klikkaamalla, etenkin kollaasin isontaminen kannattaa.


Matkaraportti jatkuu...

3 kommenttia:

Lime kirjoitti...

Punakylkirastas oli erityisen ihana malli :) ! Söpöjä ja pehmoisia.

Heidi kirjoitti...

Komppaan Limeä, ihanat rastaat :) .

MysteryKnitter kirjoitti...

Lovely birds! I am happy the little ones managed to grow that big after all.