tiistai 16. kesäkuuta 2009

KYH-raportti eli megapostaus

Olen lähdössä taas mökkeilemään jussiksi ja siitä vielä vähän eteenpäinkin, joten on aika esitellä KYH-projektin tilanne. Aloituksien aikaan saaminen tätä tahtia onkin ollut vaikeampaa kuin voisi kuvitella! Ihan joka päivä ei haluaisikaan aloittaa uutta, voitteko kuvitella? Töiden saaminen valmiiksi se vasta vaikeaa onkin...

Aloitin KYHäilemään vasta 5.6., mutta aikomuksena on kyllä ottaa kiinni alkupäivätkin. Teen sen kuitenkin vasta sitten, kun ei enää pidä/saa/tarvitse/joudu/voi aloittaa joka päivä uutta. Kolme ensin aloitettua työtä on jopa jo valmiina.

1.6. Aloitin sukat, mutta ne luultavasti menevät purkuun. Aloittanen jotakin muuta tilalle.
2.6. ?
3.6. ?
4.6. ?

5.6. Pannulappu Pirtin kehräämön hahtuvasta. Virkattu 8 mm koukulla, hahtuvaa meni 44 g eli kaikki, mitä tätä väriä ja laatua oli jäljellä. Ei huopunut kovin nätisti (60 astetta), tulos on möykkyinen ja vähän pieni pannulapuksi. Menettelee pannunalusena.6.6. Ilun En Pointe -tossut Tovesta, kulutus 54 g. Neulottu 3 mm puikoilla. Tykkään, ovat sopivat koon 38 jalkaani ja huopuivat kauniisti (60 astetta). Sain viimein käyttää myös viime kesänä ostamiani dinosaurusnappeja, tässä kun nappi ei ole aidossa käytössä, vain koristeena.7.6. Pannulappu Fritidsgarnista, virkattu 8 mm koukulla. Lankaa meni 66 g. Tästäkin tuli kiva, lanka huopui nätiksi ja tasaiseksi 60 asteessa.8.6. Tiskirätti M&K Linen -langasta 3 mm puikoilla.9.6. Bluebell-pipo Tennesseestä. Teen vähän erilaista kuin ohjeessa, koska yritän tuhota Tennesseen jämiä. Tämä on jo edistynyt tuosta kuvan esittämästä vaiheesta.10.6. Sukat, koko 26, Seitsemän veljestä. Hädissäni aloitin tällaisen, kun en sinä päivänä muuta keksinyt ;o)11.6. Virkattu pannulappu Luxus Cottonista, jota jäi yli edellisen postauksen paidasta. Lanka ei ehkä riitä? Koukku 3 mm.12.6. Aallokko-pipo, lankana GarnStudio Muskat, puikot 4 mm. Vähän on tuollaiset Brasilia-henkiset värit..13. ja 14.6. vaippahousuja hahtuvasta. En ottanut kuvaa, kun näistä on vasta silmukat luotu. (Huh huh, kiirettä pitää.)

15. ja 16.6. Tiskirättejä vaihteeksi. Nämäkin ihan alkutekijöissään.

Isompiakin töitä on tarkoitus aloittaa viimeisinä päivinä, mutta aloitustahti on ollut nyt niin kova, että olen joutunut turvautumaan pikaratkaisuihin. Puuvillan tuhoamista on tarkoitus jatkaa tulevissakin aloituksissa.

Blogini lähtee tämän megapostauksen jälkeen pienelle tauolle, arviolta parin viikon ajaksi, joten:

HYVÄÄ JUHANNUSTA JA NEULOMISIA KAIKILLE!

5 kommenttia:

makepeace75 kirjoitti...

Huh huh, on siinä hommaa! :o) Oikein mukavaa Juhannusta ja rentouttavaa lomaa!

Villa Lankala kirjoitti...

Ahkera olet ollut:)

Kylmä hermoisten hommaa tuo KYHäily;)

Hauskaa Juhannusta! Toivotaan säiden olevan juhannuksena hyvät:)

Lime kirjoitti...

Apua, mikä tahti...! Hyvää juhannusta :)

hekku kirjoitti...

Aivan ihana se harmaa pannulappu :)

Ikuisena aloittajana KYH kiinnosti kovasti, mutta oon töissä lähes vuorotta perjantaihin asti (hoks! kaupat menee silloin yhdeltä kiinni!).
Jussina (siis juhannuksena, en miehenäni, muahahahah!) aion vaan lukea ja kutoa, tosin sunnuntaina suunnataan kohti Naantalia ja maanantaina ajattelin seurustella muumien kanssa. Eniten odotan hattivattien näkemistä, muista perheenjäsenistä en tiedä.

HAUSKAA, RENTOUTTAVAA ja ALOITUSRIKASTA JUHANNUSTA :)

Puputsi kirjoitti...

Ahkera KYHäilijä oot kyllä ollut. Oon yllättynyt siitä, ettei joka päivä tekiskään alottaa uutta työtä, mitä se semmonen oikein on! :D