lauantai 25. heinäkuuta 2009

Matkakertomus, osa VII: Mikkeli 6.-8.7.

Savonlinnan jälkeen päätimme vielä pysähtyä pariksi päiväksi Mikkeliin, ihan vain huviksemme. Itse olen käynyt siellä joskus yli parikymmentä vuotta sitten, joten teki mieli kurkistaa uudelleen. Ensi töiksemme kävimme täällä.



Minulle kävi sellainen hassu juttu Pirtin kehräämön myymälässä, että jouduin poistumaan sieltä melko nopeasti. Kiersin liikkeen kyllä läpi, mutta siinä vaiheessa lampaan haju otti niin paljon nenään, että oli lähdettävä ulos. En siis ostanut mitään, mutta toisaalta ei ollut aikomustakaan, kun ei minkään erityisen tarvetta ollut.

Myös Kenkäverossa kävimme. Sieltäkään en ostanut mitään käsityöaiheista, pari korttia ja rieskaohjeita Marttojen myymälästä.





Savonlinnassa meille osui aika huono sää, ne kylmät päivät heti hellejakson jälkeen, mutta Mikkelissä aurinkokin näyttäytyi ja helli meitä. Tässä muutamia otoksia. Pilvien kuvaaminen on jotenkin oudosti kiehtovaa, joten niitä tuntuu löytyvän kamerasta. Cumuluksia Cumuluksen yllä. Osa kuvista aukeaa reilusti suuremmiksi klikkaamalla.









Sen verran täytyy sanoa, että älkää hyvät ihmiset majoittuko Visulahdessa, ellei teillä ole lapsia mukananne: aikuisille siellä ei ole mitään tekemistä. Jotenkin kuvittelin sellaista Ikaalisten kylpylän tai Serenan tapaista, kun netissä puhuttiin vesipuistosta. Olin ajatellut käydä kosmetologilla tms. siellä ollessamme, mutta en sitten käynyt ;o)

Tämä olikin viimeinen matkakertomuksen osa. Mikkelistä menimme vielä takaisin Keuruulle mökkeilemään, ja sieltä suoraan kotiin, kun miehellä alkoivat työt. Tästä eteenpäin siis tiukemmin käsityöasiaa tässä blogissa!

Ei kommentteja: