keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Villahuivi helteessä

Olin vuoden ensimmäisen viikon Gran Canarialla. Lämpöä oli päivisin riittämiin, mutta illat ja yöt olivat viileitä. Tarvetta siis oli tälle jo viime vuoden puolella valmistuneelle huiville.Malli: Simple yet Effective Shawl
Lanka: Cascade 220, 200 g
Puikot: 6 mm

Huivi on ihan nimensä mukainen, nimittäin siitä tuli aika kaunis siihen nähden, kuinka yksinkertainen se on. Sileää ja ainaoikeaa neuletta vuoroteltiin oman mielen mukaisesti ja lisäyksiä tehtiin aina oikeilla kerroksilla. Pingotuksen jälkeen huivi on hyvin ilmava, vaikka lanka onkin paksua, ja kyllä lämmitti harteita.

Kanarialla vierailin mm. rommitehtaassa, jossa sai vapaasti maistellakin tuotteita...Parina päivänä kiipeilin vuorenrinteillä tällaisten otusten seurana:Kävin pelkäämässä 1800 metrin korkeudessa, jonne mutkiteltiin kapeita teitä pitkin:Ja tietenkin makoilin myös rannalla, tuolla noin, ja pulikoin meressä:Nyt on taas yritettävä ymmärtää, mitä se töissä käyminen oikein tarkoittaakaan.

5 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Sinulla on olut ihana loma!
Minä olen jatkanut lomaa sairaslomalla, ja minun pitäisi huomisesta alkaen vasta totutella työntekoon.

Lellu kirjoitti...

Hei!

Missä päin saarta olit? Me ollaan menossa maaliskuussa Moganiin. Aiotaan kyllä seikkailla ympäri saarta. Onko hyviä ehdotuksia?

Taija K kirjoitti...

Lellu, oltiin Arguineguinissa, eli ei kovin kaukana Moganista. Kannattaa tosiaan käydä eri puolilla saarta, kun siellä on paikoissa aivan erilaista.

Una ♥ kirjoitti...

Tervehdys. =)

Ihana huivi ja varmasti ihana matkakin. =) Itse olen käynyt Fuerteventuralla ja Tenerifalla mutta niistä on jo aikaa...

Kisa kirjoitti...

Kaunis huivi.Blogissani on sinulle tunnustus, käy hakemassa ;)