lauantai 23. helmikuuta 2008

Lankavarastokin siirretty

Haamupäivityksiä on varmaan tullut, joten tässä aivan oikea päivitys. Kokeilen samalla hieman kuvien lisäämistä, johon sainkin jo neuvoja. Kiitos niistä. Saako jostakin muutettua niin, että näkisin kuvat kuvina tekstiä kirjoittaessani, kun nyt ne ovat tuollaisena kaameana tekstisotkuna? Helpottaisi kuvien siirtelyä nimittäin.

Nyt on lankavarastokin siirretty tänne uuteen blogiin. Laitoin sen nyt tuonne sivupalkkiin alimmaiseksi, siellä sille oli hyvä paikka. Vaan minne laitan valmistuneet-sivujen sisällön? Sitä en ole vielä ratkaissut. Onko ehdotuksia?

Tässä kuvakokeiluna historian lehtien havinaa noin kuudentoista vuoden takaa. Poika on ollut ongella aamuyöstä.

3 kommenttia:

Sahrami kirjoitti...

Bloggerissahan on kaksi näkymää, jolla voi tekstiä/kuvia/videopätkää lisätä, compose on se vaihtoehto, jossa kuvat näkyy kuvina (ainakin ie:ssä ja netscapessa) ja edit html sitten se, missä voi fiksata html:llä (tekstipohjaisesti) kirjoitustaan, jos ei compose-näkymään tyydy.

Musta bloggerin kuvankäsittely on näppärää, mutta mä oonkin ihan juntti kaikenlaisten atk-juttujen kanssa, mä vaan teen enkä mieti. Jos pysähtyisi ajattelemaan, voisi tulla mulle ongelmia - se ei sovi mulle...

Taija K kirjoitti...

Nyt hokasin, kiitos avusta Sahrami! Piti siis klikata sitä "luo"-kohtaa.

Makepeace75 kirjoitti...

Minä kasaan kaikki tekstini siinä Luo-näkymässä. Ja kuten edelliseen postaukseesi kommentoin, käyn sitten fiksailemassa ylimääräiset koodisotkut pois siellä HTML-puolella. Klikkaan lopuksi vielä Luo-puolelle takaisin ja vilkaisen läpi, ettei ole omituisia yllätyksiä. :o)

Kotvan kesti minullakin, ennen kuin hoksasin, miten Blogger toimii, kun se jossakin vaiheessa uudistui yhdessä yössä. :o) Näillä konstein hommat sujuvat ilman kipuilua.