torstai 24. heinäkuuta 2008

Kesäostoksia

Kävin tänään pitkästä aikaa Helsingin keskustassa ja kauppatorilla. Olihan vilskettä ja kansainvälinen tunnelma. Kerta kesässä kyllä riittää siellä käymiseen, vaikka asuukin tässä 12 minuutin junamatkan päässä.


Kauppatorilta ostin perunoita ja mansikoita, mutta varsinainen syy kaupunkiin menemiselle ovat nuo tuolla takana näkyvät kirjat. Kävin nimittäin Hobboksilla, kun arvelin siellä olevan hyviä alennusmyyntejä. Oikeanpuoleinen kirja onkin alennushyllystä napattu Home Stencilling -tuunauskirja, jonka ostin lähinnä siksi, kun oli niin halpa ja siinä oli mukana valmiita sapluunoita koristemaalaukseen.

Toisen kirjan kanssa tekikin sitten tiukkaa, nimittäin tarjokkaita oli niin paljon. Myyjä varmaan jo ajatteli, että eikö tuo akka lähde täältä ollenkaan pois, kun vain istuin ja istuin selaamassa neulekirjoja. Alla olevassa kuvassa näkyy se ihana villatakki, jonka vuoksi päädyin Michele Rose Ornen kirjaan Inspired to knit. Tuon kyllä taatusti teen joskus! (Kuvassa näkyvä raitaneule ei liity asiaan mitenkään, on vain kuvausrekvisiittana ;o).)

Tämäkin kirjan neuleista on ihana.

Ja katsokaa näitä hihoja!

Kirjasta löytyi jopa sellaistakin, jonka saattaisin saada aikaan jo olemassa olevista langoista, joten en anna itselleni lupaa ostaa lankaa tuohon ihanaan villatakkiin ennen kuin pari postausta sitten luetelluista kriteereistä joku täyttyy. Haluan sen kyllä nyt syystakikseni, joten eiköhän olisi parasta mennä neulomaan..

Huomenna auton nokka suuntaa kohti Tamperetta, joten hyviä viikonloppuja kaikille!
Tässä vielä pari kuvaa tuunauskirjan sapluunoista.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Poikkesin pitkästä aikaa blogissasi. Ilmeisesti vääjäämättä saapuva syksy aiheutti taas suuntautumisen näihin neuleasioihin..Paraphernalia-sukatkin olit neulonut; olen katsellut samaa mallia sillä silmällä. Upeat!

Pääasiallinen syy siihen miksi kommentoin oli tuo Noro-tilauksesi Ameriikanmaalta. Tilasinpa nyt samasta putiikista puuttuvia lankoja Noro-takkiini (kyllä, se on edelleen kesken *huah*)..Eli kiitos vinkin jakamisesta:)

MysteryKnitter kirjoitti...

Awesome book!