sunnuntai 31. elokuuta 2008

Ahdin lahjontaa

Tämmönen venkula täytti maanantaina 1 v.Ahdille neulottuja sukkia ja lapasia olen jo esitellyt aiemmin, samoin Mandarin Petitistä tehdyn takin. Mutta näitä Kaffe Fasset -lapasia en ole esitellyt. Eipä näissä juuri mitään esiteltävää olekaan, aivan ovat peruslapaset peukalokiilalla.Lanka: Regia 4-fach, 18 g
Koko: n. 80 cm
Puikot: 3 mm

Muutakin valmista on, sillä vihdoin eilen neuloin loppuun bambuneuleen ja äiti vielä neuloi saumat. En ole sitä vielä viitsinyt kuvata, joten siitä lisää ensi kerralla. Eräs toinekin juttu valmistui eilen, ja uuttakin on aloitettu, mutta niihinkin palataan paremmalla ajalla.

Huomenna alkaa sitten Sukkasato. Minut löytää Heinäladosta eli Sukkasadon alablogista. Tavoite on saada aikaan kahdet sukat kahden kuukauden sadonkorjuun aikana. Pieniä sukkia olis tarkoitus, joten eiköhän tuo onnistu.

1 kommentti:

Cate kirjoitti...

Hei, tulin vastavierailulle! Kiitos käynnistä & kommentoinnista. Linkkisi Metapostmodernknitting -nettilehteen oli mahtava uusi tieto minulle. Wau, miten ihania muutamia malleja sieltä löytyikään, jotain menee ehdottomasti tarkemmin syynättävien ja toteutettavien listalle.
Sukkailussa on miltei valmiina ensimmäinen lapsen pitkävartinen sukka hyväntekeväisyyteen... :)