tiistai 12. elokuuta 2008

Raidallinen olympiapäivä

Oho, olympialaiset ovat osaltani ohi. Luulin, että menisi kauemmin, mutta nytpä voin siirtyä seuraamaan kisoja katsomon puolelle. Mutta olen kyllä niin tyytyväinen tulokseen, että luokittelen tuloksen kultamitalin arvoiseksi!Malli: Tikrun Greenday Ullasta
Lanka: Noro Kureyon, kulutus 230 grammaa
Puikot: 5 mm erimittaisia pyöröjä

Kuvat ovat oudon kirkkaita, vaikka yritin niitä muokata. Tuo liivin alla oleva pusero on musta, joten siitä näkyy, kuinka paljon väri vääristyy.Liivi on erittäin sopiva, kuin suoraan minulle suunniteltu malli. Ainoa ongelma ja helman purkamista aiheuttava seikka oli Kureyonin tämän sävyn sisältämä omituinen värivirhe, eli kirkkaan punainen raita keskellä muuten hienoa lankaa. Yök. Otin kirkuvat raidat pois ja jäljelle jäi 80 gramman painoinen kasa.Kyselin eilen mieheltä, mitä näistä tekisin. Tarkoitin kylläkin kysymyksen lähinnä retoriseksi, mutta kuulemma näistä pitää tehdä paloauto. (Väri on taas kuvassa väärä.) Tänään selostin pakanneeni nämä punaiset paholaiset huomenna mökille mukaan lähtevään kassiin, että jos ei muuta tekemistä keksi niin... "Sytytät niillä saunan?" ehdotti mies lauseen lopuksi. No, vaikka en tuosta väristä omassa vaatteessani pitänytkään, pidän kuitenkin Noroa sen verran arvossa, etten sentään sitä saunan pesään tunge ;o)

Mökille siis lähden huomenissa ja palaan sunnuntaina. Kuulumisiin!

6 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Kaunis ja sopiva on liivisi. Onnittelut Olympialaiselle:)

puikkotiikeri kirjoitti...

Kaunis liivi! Jännityksellä jäämme odottamaan, mitä siitä punaisesta osasta lankaa muodostuu siellä mökillä... toivottavasti ei kuitenkaan sitä sytykettä. :)

Makepeace75 kirjoitti...

Hieno liivi! Miten siinä aina käykin niin, että kuvissa juuri niiden kaikkein ihanimpien lankojen värit vääristyvät aivan tuntemattomiksi?

Anonyymi kirjoitti...

Olit nopea ja lopputulos upea! Onnea olympiasuorituksesta!

Anonyymi kirjoitti...

Upea liivi!

MysteryKnitter kirjoitti...

I am sure you will tame those yarns you cut off.