perjantai 17. lokakuuta 2008

Monenmoista

Kiireinen viikko on takana. Keskiviikkona tosin oli vapaata ja silloin tapasinkin vaihteeksi muitakin ihmisiä kuin oppilaita ;o) Koeviikon loppu, kokeiden palautus sekä uuden jakson alkaminen ovat olleet homman nimenä tällä viikolla, joten ei ole elonmerkkejä näkynyt tässä blogissa. Ei minulla nytkään ole mitään asiaa, mutta saatatte luulla minun lopettaneen bloggauksen, jos en mitään kirjoita ;o)

Neulonut olen toki. Kaikki liikenevät hetket on Kaaospeitto ollut työn alla, ja alkaahan se loppusuora jo häämöttää. Vielä on tehtävää, mutta enää ei vaikuta toivottomalta urakalta. Lankamääräkin alkaa huveta. Kuvia en ole peitosta jaksanut ottaa, enkä toisaalta mistään muustakaan. Sukkalankaklubin toinenkin lähetys on saapunut sekä eräskin puikkopaketti. Sukkaklubista en viitsi sen enempää vielä mainita, jos joku ei ole omaansa nähnyt, mutta tykkään kyllä langasta tälläkin kertaa. Kuvia ja tarkempaa selostusta myöhemmin. Puikkoja tilasin Tinttamarellista, eli paketillisen KnitPicksin sukkapuikkoja. Pakkohan se oli, kun siinä on niitä välikoon puikkoja, joita ilman ei tule toimeen...

Ensi viikolla onkin sitten taas kurssien aika, sillä neulakinnaskurssi jatkuu työväenopiston syysloman jälkeen torstaina, ja keskiviikkona alkaa myös kankaanpainanta.

Mutta nyt täytyy painella petiin, hyviä öitä ja viikonloppuja kaikille!

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Nice autumn picture. You have skills!