sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Arvonnan tulos sekä messusaalis

Tadaa, arvonnan on rumpujen päristessä voittanut Käksä. Onnea! Vihreä juttu arpalipukkeen takana lähtee sinulle heti, kun saan osoitetietosi. Laitoin blogiisi sähköpostiosoitteeni. Kuten ehkä kuvasta näkyy, vihreä juttu on lankaa, ja saattaapa siitä joku jo tunnistaa langankin.Perjantainen messusaaliini on tässä. Joka tyypin kaavakirjaa olin jo sillä silmällä katsellut ja nyt sen nappasin. Heräteostos sen sijaan oli tuo Knitters almanac, josta en tiedä, tekeekö sillä mitään, mutta onpahan nyt hyllyssä varulta. Kangas muovipussissa on harsopellavaa, josta tulee joskus jotain. Harmaat taas ovat säärystimet, jotka ostin ihan valmiina, kun en niitä kuitenkaan saa aikaiseksi neuloa ja tarvetta jo oli. Koneella nuo on tehty 100 % villasta. (Äiti, ei ollut mustia! Tai oli, mutta erilaisia, ja ne oli mun mielestä liian lyhyitä ja kittanoita.)Nalle- ja pupunapeista vielä lähikuva.


Aika laiha saalis siis, kun en edes lankaa ostanut yhtään. Hyvähän se toki on, kun entisiä on ihan riittävästi. Tänään olen vihdoin saanut ommeltuakin. Joka tyypin kaavakirjasta aloin heti tehdä hametta Eurokankaan alesta ostetusta kankaasta, mutta se ei valmistunut mm. vetoketjun puuttuessa. Sen sijaan tällaista valmistui.Kankaat ovat huuto.net-ostoksia, joten oli syytäkin löytää niille käyttöä. Nuo tyynyt eivät jää omalle sohvalle, vaikka syötävän suloisia ovatkin, vaan pääsevät pikku-Ahdin huoneeseen joulupaketissa. Kasseista toinen jää kotiin, toinen lahjaksi. Toivottavasti Ahti 1 v 2 kk ei muuten käy lukemassa täällä mummun blogissa....

(klik isommaksi)

4 kommenttia:

Makepeace75 kirjoitti...

Eka ja tokavika kuva eivät tykkää näkyä. Pelkkää ruksia pukkaa. Voi että nuo pupu- ja nallenapit on ihanat!

puikkotiikeri kirjoitti...

Sama homma mun koneella, ei näy eka ja tokavika kuva. :(

Taija K kirjoitti...

Kiitos taas kuvien toimimattomuutta kommentoineille. Alan ymmärtää, mistä ongelmat johtuvat, ja osaan vastaisuudessa välttää tilannetta. En jaksa sen enempää selostaa, mutta liittyy Picasasta suoraan blogiin lataamiseen.

Makepeace75 kirjoitti...

Ihanat tyynyt! Mäkin haluan noin iloiset sohvanpiristeet. :o)