sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Ensilumi!

Edit: Kiitos tarkkaavaisille lukijoille, jotka ilmoittivat kuvien toimimattomuudesta. Siirsin kuvat suoraan Picasasta ja jotain on tapahtunut matkalla. Toivottavasti nyt näkyy muuallakin kuin omalla koneella.

Viikonloppu mökillä ja ensilumi, voiko paremmin viikonloppuaan viettää? Sadetta saatiin riittämiin, mutta tänään aurinko paistoi näin nätisti aamusta.

(klik isommaksi)


Näitä pöksylöitä aloittelin menomatkalla perjantaina, mutta eivät vielä valmistuneet. En ollut hoksannut ottaa mukaan oikeanlaisia puikkoja lahkeita varten.Etsi kuvasta käsityö.Kaulahuivikin on saanut muutaman lisäkerroksen.Outilta olen saanut haasteen:

Tehtävänanto: "Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä , jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Omituisuuksia minulta löytyy, mutta mitkähän niistä mahtavat olla julkaisukelpoisia? Yritin kysyä mieheltä, mutta ei minulla kuulemma ole omituisia tapoja!? Miksi se sitten nauraa mulle harva se päivä ja sanoo hulluksi? ;o)

1. Ruokapöydässäkin istuessani pidän jalkoja toisen tuolin päällä. En osaa istua niin, että jalat olisivat lattialla, niin kuin kai suurin osa ihmisistä pöydässä istuu. Tässä koneellakin istuessa jalat ovat pöydän alla olevan pikkujakkaran päällä.
2. Otan päiväpeiton sängystä pois aina samalla tavalla taitellen: aamulla sitten on helppo heittää peitto takaisin sängylle, kun tiedän tasan tarkkaan, mistä kulmista otan kiinni ja nykäisen suoraksi. Olen siis niin laiska, että kehittelen tällaisia systeemejä helpottaakseni arkea.
3. Vääntelen ihmisten nimiä. (Tämä on kyllä isältä opittua, ei omaa syytä ollenkaan.) Esim. Jari Sillanpää on Sillanpieli (isän mukaan Sillinpää).
4. En lue Hesarista B-osaa lainkaan. No joskus kyllä B-osan etusivua luen, mutta muuten hyppään sen yli.
5. Nauran katketakseni kreisihuumorille: kakku lentää naamaan, joku liukastuu banaaninkuoreen tai kävelee päin pylvästä. Putoan melkein sohvalta, kun naurattaa niin paljon ;o)

Tälläkään kertaa en haasta ketään erityisesti, laiska kun olen, mutta joka tästä innostuu, voi ottaa mukaansa.

7 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Heh, ulkovessa... Mulle tulee aina tuosta sanasta/asiasta rippileiri ja lapsuuden kesät maalla mieleen.

Anonyymi kirjoitti...

Ainakaan minulle kuvat eivät näy, vain pieni neliö. Kyllähän B-osasta pitää mielipiteet lukea.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä sama juttu, eikä se anna klikkaamlla niitä suurentaa. Tuosta hesarista tuli mieleen, äiti säästää aina minulle sununtain c-osan, jotta voin lukea kuolinilmoitukset.

Anonyymi kirjoitti...

Tajusinpahan tuossa aamiaisella hesaria lukiessa, että meni b- ja c-osat sekaisin...

janna kirjoitti...

Arvaapa kuinka naurettiin kun veli joskus vahingossa astui teräsharavan päälle niin, että keppi napsahti nenään :D

Makepeace75 kirjoitti...

Hyvin näkyy kuvat. :o)

MysteryKnitter kirjoitti...

I see the pictures just fine.