perjantai 12. joulukuuta 2008

Kalenterineulontaa

Olen innostunut neulomaan Teijan joulukalenterin pehmolelua. Olen nyt vähän jäljessä, eilinen luukku on vielä kesken. Tällaisia osia on syntynyt Woolista ja Grignasco TopWoolista. Minulla on epäilykseni, mikä tästä tulee, mutta katsotaanpa nyt osuuko oikeaan.Käväisin viime sunnuntaina naisten joulumessuilla, enkä ostanut muuta kuin tämän vyyhdin. 100 g käsinvärjättyä villaa, mutta enpä laittanut muistiin, kenen oli. Edit: Makepeace tunnisti, että Honkarinteen tilan lankaahan tämä. Kiitos!Äiti ja isä käväisivät Tallinnassa ja tilasin hahtuvaa erään helmikuussa syntyvän pöksyihin. Valkoista ja kirjavaa, nyt saapi pöksyjä tehdä urakalla. Tosin keskityn niihin vasta joulun jälkeen, nyt on monta muuta juttua kesken.
Siinäpä ne tärkeimmät kuulumiset olivatkin. Kantri-pöksyt ovat vyötäröresoria vaille valmiit, joten sitten taas jotain valmista välillä.

Hyvää viikonloppua!

3 kommenttia:

Makepeace75 kirjoitti...

Käsinvärjättysi näyttää paksuudeltaan samalta kuin minun Naisten Joulumessulankani. Jos maksoit 14 e ja se oli sellaisessa kiikkerässä puuhyllyssä, myyjä oli Honkarinteen tila. :o) Kaunis väri muuten.

Taija K kirjoitti...

No just näinhän se meni. 14 e ja kiikkerä hylly ;o) Kiitos tiedosta!

MysteryKnitter kirjoitti...

That red yarn is stunning!