tiistai 6. tammikuuta 2009

Dinosauruksen uudet vaatteet

Dinosaurusko se siinä menossa juhliin uudessa mekossaan? Ei sentään, se vain tekee hieman sivutoimisia mallintöitä. Päätoimisestihan dino odottaa lelulaatikossa Ahtia leikkimään. Vähän on mallin muoto epäsopiva tämän luomuksen esittelyyn, mutta en raaskinut kieltäytyä ottamasta sitä. Toinen vaihtoehto ei olisi ollut juuri sen parempi, nimittäin dinoakin laihempi leijona.Malli: peruskauluri oman mielen mukaan, 105 silmukkaa joustimessa
Lanka: Viking Sportsraggi, 104 g
Puikot: 4 mm KnitPicksin pyörötKauluri on siis vuoden ensimmäinen valmistunut. Lahjaksi se menee, vaikka niin kovasti piti itselle neuloskella enemmän. Vaan tätä pyydettiin, ja täältä pesee. Viime vuoden viimeinen valmistunutkin on lahja ja vielä esittelemättä. Tässäpä se.Näitä sukkia aloitin ennen joulua Ruotsin-risteilyllä, ja välipäivinä sain ne valmiiksi. Mukava malli ja ihana lanka.


Malli: Little Child's Socks Knitting Vintage Socks -kirjasta
Koko: 38
Lanka: Lorna's Laces Shepherd Sock, väri Safari, 86 g
Puikot: 2,5 mm KnitPicksin sukkiksetRaidoitus ei varressa käyttäytynyt niin kivasti kuin myöhemmin sukassa, mutta en valita, kun lanka on muuten niin ihanaa. Vaan olen entistä tyytyväisempi yksivärisiin sukkalankoihin, joita viimeinkin onnistuin hankkimaan. Villasukka kommentoi aiempaan postaukseeni, että sukkalankoja on jo liikaakin, ja sama vaiva on minulla. Sukkalankoja on niin helppo ostella ilman valmista suunnitelmaa, kun yksi tai kaksi kerää riittää. Puserolankoja sen sijaan ei meikäläisen kaapista löydy, ja niitä on paha ostaakaan ilman suunnitelmaa. En silti lupaile mitään sukkalankalakkoja, etenkin kun olen ilmoittautunut kevääksikin yhteen sukkalankaklubiin.Hauskaa paluuta arkeen kaikille! Nyt alkavat härkäviikot eli ankeat ajat ja raadanta ;o)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis kauluri ja kivat sukat. <3

Anonyymi kirjoitti...

Hienot sukat!
Selailin blogiasi ja huomasin, että olet tilannut lankoja The yarn and fiber company:sta. Onko tilaukset tulleet sujuvasti ja oletko joutunut maksamaan niistä vero ja tullimaksuja? Haluaisin tilata sieltä Noro:n Silk garden lankaa; niistä on tosi upea värivalikoima!

Limeadine kirjoitti...

Dinosauruksenlämmitin on kätevänoloinen, dino näyttää tyytyväiseltä. Sukissa on tosi makea väritys!

Taija K kirjoitti...

Kiitos kehuista ;o)

Mustikka: olen tilannut tuolta vain kerran, ja silloin kaikki sujui mainiosti. Tein tilauksen niin, että sen yhteissumma oli alle tullirajan, joten en joutunut maksamaan mitään extraa ja sain paketin suoraan kotiin. Käsittääkseni hintarajat ovat muuttuneet ja tullia menee nyt jo pienemmästäkin summasta, joten ne kannattaa tarkistaa. Minä en tiedä uusia rajoja.