sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Easy Drop Stitch Scarf - viimein valmis

Eilen vihdoin valmistui tämä syyskuun viimeinen päivä aloitettu huivi. Malli on ihana ja lanka on ihanaa, tätä on vain ollut hyvin pitkästyttävää neuloa ja siksi se on jäänyt viikoiksi välillä koskematta.

Malli: Easy Drop Stitch Scarf
Lanka: Indie Dyer, 100 % superwash merino, 100 grammaa
Koko: huivi on 173 cm pitkä
Puikot: 3,5 mm Addi-pyöröt

Huivista tuli mukavan pitkä, vaikka neuloessa se olikin paljon lyhyempi. Nuo aaltokuviot aukesivat kunnolla vasta, kun kastelin huivin huuhteluainevedessä. En varsinaisesti pingottanut sitä, levitin vain kuivumaan ilman neuloja. Tykkään huivista kaikin puolin. Siinä on hauskat ja pirteät värit ja vaikka se on harvaa neulosta, sen saa kahteen kertaan kaulan ympäri ja on varmasti riittävän lämminkin. Lankahan on SecretWoolin syksyisen lankaklubin ensimmäisestä paketista.Nyt on mietinnässä aloittaa toinen samantapainen ikuisuushuivi, mutta ensimmäinen yritys Araucania Rancosta ei miellytä. Mietintä jatkuu.

7 kommenttia:

Limeadine kirjoitti...

Hieno huivi, ihanat värit! Tykkään itsekin kovasti noista pidennetyistä silmukoista. Tulee nätin ja aaltoilevan näköistä. Ja mikä parasta, pituutta tulee ihan itsekseen!

Mammutti kirjoitti...

Ihana huivi!
Mulle tulee mieleen uivat kalat tuosta mallineuleesta.

Makepeace75 kirjoitti...

Ai että, siitä tuli hieno. :o) Mulla ei oikein ole sopivaa lankaa siihen, millainen visio mulla tuosta huivista on. Ostan, jos joskus tulee vastaan. :o)

Anonyymi kirjoitti...

Selvästi vaivan näkö kannatti. Huivista tuli upea. Väri ja kuvio sopii kauniisti yhteen.

Puputsi kirjoitti...

Tosi hieno huivi! Sopii yhteen toi väritys ja huivin malli.

Anonyymi kirjoitti...

Olen sanaton - huivisi on niin kaunis!

MysteryKnitter kirjoitti...

Lovely scarf!