keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Punaista

Lomalla näyttää olevan aikaa bloggailla. Hyvä niin, kun ensi viikko on taas täyttä hulinaa ja bloginpito sekä neulominen jäänevät sivuseikoiksi.

Unohdin eilen kuvata lauantaina Priimasta ostamani Noro Silk Gardenit. Ostin puserollisen, tai ainakin uskottelen itselleni 400 gramman riittävän puseroon. Lanka on niin turkasen hintaista, ettei sitä raaski ylimääräisiä ostella, joten haetaan sitten mieluummin lisäkeriä tarpeen mukaan. Mallikin oli tälle katsottuna, mutta kun luin ohjeen, päätin olla tekemättä sitä ainakaan täysin ohjeen mukaan. En nimittäin taatusti neulo nappilistaa erillisenä ja ompele kiinni valmiiseen neuletakkiin. Täytyy miettiä ja pohtia.Sitten työvaihekuvia Lily of the Valley Shrugista, joka on nyt niin pitkällä, että kappaleet ovat valmiit. Katsokaapa nerokasta mallia: tässä hiha, joka on neulottu ylhäältä alaspäin ja tuo hihan muoto on tullut siihen ihan vain tuota mallineuletta neulomalla. Mitään muotoiluja ei siis tehty pyöriötä varten.Tässä taasen toinen etukappale, johon ei myös tehty mitään muotoiluja, ihan issekseen muotoutui.Lanka, Silke-Tweed loppui sopivasti kappaleiden valmistumiseen ja nyt pitäisi päättää, millä langalla teen reunukset, jotka kappaleiden yhdistelyn jälkeen vielä neulotaan. Ohjeessa ne ovat ihan eri värillä kuin muu vaate, mutta minä ajattelin käyttää jotakin melko samanväristä. Tässä kaksi ehdokasta, joista kumpikaan ei mielestäni kuvassa ole oikean värinen: Vuorelman Veto vai 7 veljestä?


6 kommenttia:

Makepeace75 kirjoitti...

Oikeanpuolimmainen. Lienee Veljes. :o)

Taija K kirjoitti...

Juu, oikeanpuolimmainen on veljes. Oikeassa elämässä Vuorelma on lähempänä Silke-Tweedin väriä kuin veljes.

kio kirjoitti...

kannatan vasemmanpuolimmaista. mulla taitaa olla aika samanväristä silk gardenia odottamassa kohtaloaan. se on ihana!

kaisa kirjoitti...

Minäkin kannatan vasemmanpuolimmaista. Herkullisen värinen!

Lastu kirjoitti...

Kuvan perusteella minäkin valitsisin oikean puoleisen. Kaikki ovat herkullisen värisiä, taitaa pukata jotain punaista kautta päälle.. Hmmm.

MysteryKnitter kirjoitti...

Awesome yarns! Awesome magazines! Awesome bony needle! Take the left one.