sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Kaikkea muuta vaan ei valmiita neuleita

Tai no, ehkä tämä menee valmiista neuleesta. Ompelin nimittäin paidakkeeseen tuon hakasen, joten nyt se on käyttövalmis.Uusia lehtiä on taas kertynyt. Nuo kotimaiset lehdet mulle tulee ihan tilattuna, mikä kyllä kaiken aikaa mietityttää kovasti. Sekä Modassa että SK:ssa oli kuitenkin tällä kertaa ihan käyttökelpoisiakin ohjeita. Ottobre minulle tuli Meemulta, kun teimme vähän vaihtokauppaa. IK:n ostin ihan irtonumerona, kun kerrankin niitä Stockalla oli siinä vaiheessa jäljellä, kun minä hoksasin käydä katsomassa. Ihania ohjeita lehti täynnä, mikä panee pohtimaan noiden kotimaisten lehtien tilaamisen järkevyyttä, niissä kun on aina 1-2 mallia per lehti, jotka saattaisi tehdä.Book Depositorysta tilasin tämän kirjan, johon olen myös enemmän kuin tyytyväinen. Kun vain ehtisi neuloa joskus...Neulominen on tosiaan ollut kovin vähissä, muutaman kerroksen viikkovauhtia etenevät Roza's Socksit. Huomenna alkavat taas ylppäritkin, joten voin kuvitella, etten neulo ensi viikollakaan. Meillähän ei neulota valvoessa, niin kuin jossain muualla joku muu voi tehdä. Terkkuja vaan Keuruulle.

Eilen illalla neuloskelin tällaisen alun, saa nähdä mitä tulee, kun lähinnä omasta päästä aion neuleen tehdä. Fitted Knits -kirjasta katselin vähän silmukkamääriä, muuten aion tehdä yrityksen ja erehdyksen kautta.Entinen oppilaani, nykyinen ystäväni, lähetti minulle kassin, johon hän oli neulahuovuttanut kukkasia. En taida raaskia kauppakassina pitää, kun ei tätä sitten voi pestä. Kauppakassi niin helposti likaantuu. Kirjakassiksi päätynee, tai neuleitakin siinä voipi kuljettaa. Kiitos Linda!

1 kommentti:

Villasukka kirjoitti...

Joo, huomenna pääsen yhdeksi tunniksi istumaan ja vielä ihan ykkösvalvojaksi. Tosin klo 13-14 eli varmaan suht vilkasta eli en ehdi neuloa kauheasti. Aion kyllä varautua jollain pätkärääkätyllä ja aloitella niin aivottomat perussukat kuin olla ja voi.