maanantai 11. toukokuuta 2009

Sekoilua

Äsken ukkosti, mutta nyt näyttää jo tältä. Kuulin, että keskustassa oli ollut rakeitakin, mutta meillä täällä Kehä I:n takana oli ihan tavallista sadetta vain. Jee, kesän eka ukkonen siis! Kuva on meidän parvekkeelta tuohon sisäpihalle päin. Aikas vihreetäkin jo.Minä olen kotosalla flunssan kourissa. Luulin lauantaina, että allergia se vain on pahana, kun niin yskitti ja väsytti, mutta taisikin olla tauti jo silloin iskemässä. Viime yönä lähti ääni, enkä voinut lähteä töihin; opettajan on paha viittilöidä koko päivä. On kyllä kuumettakin vähän, ja sellainen normaalia vielä vähän sekavampi olo. Niin sekava, etten ole jaksanut tänään neuloa yhtään! Vesipiippua täällä vain polttelen ja sekoilen ;o)

Viikonloppuna autoiltiin hivenen, ja niillä matkoilla syntyivät nämä kaksi hyvin tavanomaista tiskiriepua.


Lanka: Tummempi lila Novita Bambua, 34 g, vaaleampi Tennesseetä, 28 g
Puikot: tummemmassa 2,5 mm, vaaleammassa 4 mm

Tuosta Tennesseestä olen ymmärtänyt, ettei ole parasta mahdollista lankaa rätteihin, mutta että toimii kuitenkin ihan hyvin sitten, kun sitä on vähän käytetty. Nytpä tulee testatuksi asianlaita.
Tennesseetä tekisi mieleni muutenkin tuhota (ai mitä ufoja piti saattaa valmiiksi?), uudessa SK:ssa oli pari mallia, joihin ehkä sopisi varastoista löytyvä Tennessee. Mutta suunnittelen näitä lisää joku toinen kerta, nyt täytyy keittää vähän rooibosta.

4 kommenttia:

aura kirjoitti...

Rakeita tuli ainakin Viikissä ja Tikkurilassa. Olimme menossa ratsastamaan, mutta eihän siitä mitään tullut...

ritvis kirjoitti...

Hei,

sinulle on haaste blogissani :)

famu kirjoitti...

Tiskirättikoukussa taitaa olla yksi ja toinen.Olen käytössä huomannut,että parasta materiaalia on merseroimaton puuvillalanka,mutta monet tekevät myös merseroidusta eli esim.Tennesseestä.Käytössä sekin pehmenee.

MysteryKnitter kirjoitti...

Get well soon!