tiistai 14. heinäkuuta 2009

Matkakertomus, osa V: Matkalla - lopussa kilpailu!

Matkakertomus jatkuu. Viimeksi olin Parkanossa, ja kuten Ananas tunnisti, Kitusen kievari on Virroilta. Virroilta matkasimme Varkauteen, ihan vain uteliaisuuttamme, sillä kaverimme on sieltä kotoisin ;o)

Hupsista, Varkaudesta bongasin ihan pyytämättä ja yllättäen tällaisen.

(Klik isommaksi.)


Tässä törötän kaupan ulkopuolella, eikä yhtään kiinnitetä huomiota pussiin, jota roikotan... No, alehan liikkeessä oli, ja myönnetään että vähän jotain tuli ostettuakin, mutta ei onneksi lankaa. Lankoja liikkeessä ei älyttömästi ollutkaan, kun siellä myytiin paljon muutakin. Ostin halvalla pari pientä ristipistotyötä, joista toisen annoin miniälle ja toisesta teen itse joulukortin.

KYH 20.6. on tässä. Aloitin tämän vähän sillä fiiliksellä, että katsotaan nyt viitsinkö tehdä loppuun. Sain kuitenkin eilen jonkin kohtauksen ja virkkasin baskerin yhtä kyytiä valmiiksi asti. Saa nähdä tuleeko tätä yhtään pidettyä, mutta kai sitä ainakin mökillä voi paarmoilta suojana käyttää.Malli: Novita 2/2000
Lanka: Tennessee 108 g
Koukku: 3 mm

Ja loppuun vielä pieni kilpailu sen kunniaksi, että ensi viikolla, 24.7., bloggaamiseni täyttää 3 vuotta. Nopeimmin oikein vastannut saa pienen palkinnon, jota vähän mietin vielä.
Kysymys kuuluu: Mitkä kaksi sanaa lukevat kyltissä, jonka olen kuvasta mustannut? Kyltissä lukee sekä paikkakunta että tarkentava tieto taustalla näkyvän museon sijainnista. Ellei oikeaa vastausta kuulu 24.7. mennessä, arvon palkinnon niiden kesken, jotka ovat rohjenneet arvata.3 kommenttia:

Arja kirjoitti...

Kuvassa näyttäisi olevan Savonlinnan Riihisaaressa sijaitseva museo. En tarkkaan muista, mitä kyltissä luki, kun Savonlinnan vierailustani on kuukausi aikaa.

Taija K kirjoitti...

Heh, Arja vastasi täysin oikein heti muutamassa minuutissa. Taisi olla liian helppo kysymys ;o)

Ota Arja yhteyttä sähköpostilla taija piste kujala ät gmail piste com.

puikkotiikeri kirjoitti...

Hööh, taas myöhässä, vaikken kyllä olisi tuota rakennusta tunnistanutkaan. :D