sunnuntai 16. elokuuta 2009

Sukkastartiitti vaivaa

Minen malttaisi odottaa sukkasadon alkua. Tässähän on vielä vaikka kuinka hirveästi aikaa ennen sitä! Sukkahinku on sen verran kova, että se varmasti menee jo ohi ennen virallista aloitusta, niinhän mulle aina käy ;o) No, toivotaan, ettei tällä kertaa.

Yhdet sukat mulla on jo himpun yli puolivälin. Aloittelin näitä Copper Penny Sockseja joskus pari viikkoa sitten Indie Dyer -langasta. Kun nyt tekisin nämä valmiiksi ennen varsinaista sukkailua..Tekis mieli aloittaa kaikista ihanista sukkalangoista jotain. Kaimalta saadusta Stepistä hinkuan neuloa, ja Shepherd Sock odottaa kerijää. Iih.

Tämä möykky on sen sijaan jo valmis, vaikka kuvassa vielä kesken onkin. Kuvailen toisella kertaa valmista työtä, nyt on niin pimeetäkin, etten jaksa. (Oikeasti en jaksa sen takia, että eilen olin pump-tunnilla ja tänään hydrobicissä. Liikkuminen on vaikeaa, etenkin jos se edellyttää istumaan menemistä tai nousemista.)Olis tuossa yksi puserontynkäkin syntymässä. Jos sitä edistäisi tänään. Laitan loppuun vielä kuvan valmiista teelmistä, vaikkei tämä niin ruokablogi olekaan. Nna kirjoitteli Langanluonti-blogissa ohjeen tähän leipään jokin aika sitten. Osasin tehdä ja hyvää tuli!

3 kommenttia:

Maartsi kirjoitti...

Oli kiva nähdä eilen! Minä en tullut tällä kertaa onneksi kipeäksi. :)

Villa Lankala kirjoitti...

Ihanan väristä sukkaa tulossa. Itsekkin olen tässä itsekseni jupissut, että alan neulomaan sukkia, kintaita ja paksusta langasta paksuilla puikoilla. Aika on niin kortilla kun pitäisi käydä töissä ja opiskella samanaikaisesti. Kävin keilaamassa viime viikolla ja löysin itsestäni uusia lihaksi;) Täysi alkaa käymään taas joogassa tai pilateksessa. Ja tuo leipä näyttää tosi namilta, mutta multa on kaikki herkut pannassa, koska jostain kumman syystä mun suorat huosut on pienentyneet tuolla kaapissa;)

iso gnu kirjoitti...

Niin, sukat olisi kiva tehdä. Tässä on kyllä muutakin kesken. Jos se vain se kasvaa hinku tehdä sukkia, kun odottaa syyskuun alkuun. Sukkasato olisi sitten mahtava. mullakin on kyllä yhdet sukat kesken.