sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Hiljaiseloa on ollut

Blogi on viettänyt hiljaiseloa pari viikkoa. Täällä kuitenkin taas ollaan. Aloitetaanpa valmistuneiden esittelyllä.

Malli: Baktus
Lanka: teetee Aurea, 102 grammaa
Puikot: 5 tai 5,5 mm, en muistaAika kiva tuli. Aurea sopii huiviin hyvin, eikä lankaa tosiaan kulunut kuin kaksi vyyhtiä. Ei sitä enempää raaskisi ostaakaan! Huivi jää itselleni ja tulee taatusti käyttöön. Aurea on muuten sitä lankaa, johon lankesin, vaikka lankalakkoilen: synti ei ollut kovin suuri, kun lanka neuloutui saman tien eikä päätynyt kaappiin vuosiksi.

Sukkasatoakin on kerätty.


Malli: AnniKaisen tossukat
Lanka: Vaaleanpunainen pääväri Isoveljeä, lisänä kahden ohuen sukkalangan jämät, yhteensä 100 grammaa
Puikot: 5 mm
Koko: 38Malli: Peruslapaset, ei ohjetta
Lanka: ONline Supersocke Silk kaksinkertaisena, 40 g
Puikot: 3,5 mm
Koko: 110 cm

Tällaisia pieniä töitä täällä siis vain. Olen neulonut myös yhtä villapuseroa, mutta sen kanssa on tökkinyt kaiken aikaa. Eilen tuli ajankohtaiseksi kaivaa esiin uusi kerä lankaa, ja huomasin eri värjäyserää olevien, myöhemmin ostettujen kerien olevan jo kerällä niin selvästi eri värisiä, etten niistä puseroa neuloa. Purkuun siis meni aloitus. Nämä vaaleampaa sävyä olevat kerät voisinkin nyt sitten myydä parempaan kotiin, sillä itse en niistä enää mitään neulo.

M&K Eco Ullista on kyse. Lankaa on neljä 5o gramman kerää, joista kolme on ihan iskemätöntä ja neljäs siis ollut jo puseron helmana hetken aikaa. 8 eurolla nämä irtoavat, jos joku on kiinnostunut? Laita kommenttia tai sähköpostia: taija piste kujala ät gmail piste com.1 kommentti:

Makepeace75 kirjoitti...

Oi, tuo Aurea on aivan ihanaa lankaa! Hipelöin juuri tuota samaa väriä, mutten malttanut ostaa, sen verran kallista tavaraa. Mutta tuntuma on todella ihana. :o)