tiistai 10. marraskuuta 2009

Raitasukkaa

Tänään vieraisilla on ollut jokin päättely- ja korjauskeiju. Sain pääteltyä ne miljoona langanpäätä, jotka näissä sukissa odottivat, ja sain myös siirrettyä yhden neuletakin napit, jotka ovat kuukausia odottaneet korjaajaa.Malli: Hiiumaa mismatched mates Knitting on the Road -kirjasta
Lanka: Maija, 114 g
Puikot: 2,25 mm
Koko: 43

Tarkoitus oli tehdä kyllä ihan matched sukat, mutta mismatchediä pukkasi kuitenkin. Nimittäin tuo pääväri loppui kesken ja samalla värinumerolla kaupasta sai ihan eri väristä lankaa tällä kertaa. Siksi kärjet ovat eri väriset ja vieläpä eri mittaiselta matkalta, kun en enää jaksanut purkaa. Keinovalossa ero ei ole ihan noin selkeä kuin tuossa kuvassa.

Aloitin ne Miss Marple -sukat pari päivää sitten, mutta ei siitä takkia tullut. Lanka olisi vaatinut pienemmät puikot, koko oli väärä, ja kun näin toisen vihjeen sukkaohjeesta ja siitä neulotun varrenkin, päätin luopua koko asiasta. Ei ollut lopulta kovin kaunis malli, ja vaivalloiseltakin vaikutti. Turhaa vaivaa siis olisin nähnyt. Aloitinkin sitten Vellamoita Ullan ohjeella, siitä tulee nättiä.

Nyt on kyllä jo alkaneet houkuttaa muutkin neuleet kuin sukat. Voi rähmä, kyllä yksi hullutus kerrallaan riittäisi!

5 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Ei ehdi kalenterit vielä Tampereelle, mutta Jkylän olikos se joulu-joillekin-messuille, Titityy ja SecretWool ottavat myyntiin ja meiltä osallisilta saa myös postitse. Tuutko messuille? Käy moikkaamassa!

Villasukka kirjoitti...

No, TitiTyyn kojusta tietenkin - onnellinen orja ;) Ja me ollaan ihan keskellä, Novitaa vastapäätä, C425.

Makepeace75 kirjoitti...

Mitäs sitä turhaan epämieluisia sukkia tikkuamaan. :o) Rajallinen aika kannattaa aina käyttää hyvin. Ai että mä olen kade, kun pääset Tampereen messuille!

Nna kirjoitti...

Oletpa raidottanut sievästi sukat. :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Pretty socks.