keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Lintunen

Naisten joulumessuilta ostin taannoin kranssin ulko-oveen, sellaisen hyvin yksinkertaisen ja vähäisesti koristellun. Kranssin yksinkertaisuus ja valkoisuus tuntuikin yhtäkkiä vähän liioitellulta, onhan nyt joulu - tai ihan kohta ainakin - ja kun näin tällaisen linnun Pelagian blogissa, päätös syntyi heti. Lintu roikkuu nyt lisäkoristeena ulko-ovessamme.Malli: Birdie Decoration
Koukku: eri kokoja, 2-6 mm
Lanka: sekalaisia jämiä, 30 g (tungin tuon punaisen langan jämät linnun sisään)

Jaloista ei tullut kivat, tein pelkkää ketjusilmukkaa ja päihin laitoin napit. Muuten lintunen on ihan ok, sellainen tulipahan tehtyä -lintu. Eipähän harmita, jos joku varastaa sen käytävästä ;o) Meillä ei ole kyllä mitään ovesta hävinnyt, on hyvä talo sikäli. Mulla on yleensä ovessa sellainen puinen Mummola-kyltti, jonka olen saanut äidiltä ja jotka käsittääkseni maksavat kohtuullisen paljon, ja sekin on saanut olla ihan rauhassa. Muistan kun joskus vuosikymmeniä sitten (90-luvun alussa) asuttiin Hervannassa ja laitettiin oveen Minä vartioin täällä -kyltti jättimäisen perhoskoiramme kuvalla, niin sepä hävisi ennen kuin ehti silmiä räpäyttää.

Tänään olisi toiseksi viimeinen ilta töissä, tekstitaitokokeen valvontaa. Huomenna tekstit on korjattava, kun illalla on jo niiden palautus. Sitten alkaapi loma. Yksi joululahjasukka on vielä kesken, ja ne miljoona suunnitelmaa, joita en ole edes kunnolla ehtinyt ajatella. Jäänevät suunnitelmiksi.

1 kommentti:

Neili kirjoitti...

Ei mullekaan saa näyttää kaikkea. Eli tuo lintuhan on pakko tehdä! En tiedä milloin, joten otan ohjeen talteen.
Eli kiitos ja hyvää joulua!